Следва

Фойерверки, пироефекти и шестчасово шоу за деня на София

За първи път у нас: строят паралелно две сцени в Арена Армеец

NIGHTWISH и Armin van Buuren идват с ...

Music преди 7 години

Първото гостуване на легендарните Nightwish в България се радва на огромен интерес от страна на феновете. Почти всички билети за шоуто са разпродадени, а днес дойде и новината, че групата ще свири на по-голяма сцена, отколкото на останалите концерти от това турне. Причината е шоуто на Армин ван Бюрен, което ще се проведе само 2 дни по-късно. Поради огромната продукция на холандеца сцените ще се строят паралелно, за да може залата да е напълно готова за генералната репетиция в петък вечер.

Сцената за ARMIN ONLY Embrace ще има специално удължение от 30 метра, което ще завършва със специална платформа. Там диджеят ще изнесе и финалната част от шоуто си в последния 1 час.Общо за двата концерта се очаква да дойдат над 20 000 души, не само от България, но и от съседните държави. И Nightwish, и Armin van Buuren се радват на особено голяма популярност на Балканите, а румънски туроператори вече са заявили близо 10 автобуса, като част от феновете идват и за двата концерта.

Вратите на залата за NIGHTWISH отварят в 18:30, SEVI ще излязат на сцената в 20:00, а в 21:00 ще започне и истинското шоу – великите NIGHTWISH за първи път в България.

Последните билети и за двата концерта ще намерите в OMV, The Mall, билетен център НДК, касите на Арена Армеец и онлайн на Eventim.bg

More Music