Следва

Джаз x 6 = цветният и мелодичен свят на едно момиче

„Карбовски: Втори план” тръгва по bTV от 24 септември

Седмичното предаване с водещ Мартин Карбовски ще търси историите под повърхността, показвайки втория план на живота на обикновения човек...

People of art преди 7 години

От 24 септември едно от най-провокативните лица в българските медии Мартин Карбовски, стартира ново предаване в ефира на bTV. „Карбовски: Втори план” ще се излъчва всяка събота от 17:00 до 18:00 часа. Предаването ще представя нов поглед върху човешките истории, нюансите и контрастите на различния начин на живот, мечтите и малките радости на обикновения човек.

„Карбовски: Втори план” ще води зрителите на bTV към задаване на вечните въпроси – кое е правилно и кой прави промените в динамиката на морала, културата и обществото. За целта водещият ще разказва и сравнява истории, митове или различни житейски борби и противоречия, а зрителите ще откриват историята под повърхността – втория план на човешкия живот, в който нищо не е такова, каквото изглежда.

„Всяка събота с екипа на предаването ще противопоставяме в една или повече истории светлата и тъмната страна на живота, проблемите и позитивите на общото ни битие. Във всеки епизод ще търсим и експлоатираме невъзможността и пукнатините в структурата на реалността срещу случващото се добро и неговите причини и корени. Идеята е проста – разказът за кухнята на живота понякога трябва да дава и изход от житейските ситуации”, каза Мартин Карбовски по повод старта на новия телевизионен проект.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра