Главните модни тенденции Есен/Зима 2016/17: Злато

Заедно с останалите големи тенденции на сезона се включва и неостаряващото като тема злато. За сезон Есен/Зима 2016/17 то изобилства по подиумите от Ню Йорк до Париж...

Заедно с останалите големи тенденции на сезона се включва и неостаряващото като тема злато. За сезон Есен/Зима 2016/17 то изобилства по подиумите от Ню Йорк до Париж, побирайки в себе си изключителни елементи като тежки жакардови палта с бродерии и кореспондиращи си ансамбли, отново изработени от същата богата материя. Роклите пък са изцяло вечерни с миди или макси дължини, полупрозрачни и изработени от пълзящ по тялото тюл като при Alexander McQueen, или пък потопени в 90-тарската слип естетика на Baja East. Diane von Furstenberg пък се включва във вечерната вълна с класическа за бранда рокля с прехлупване, този път обаче, пречупена през 80-тарски ретро поглед.

Освен забележителните палта, костюми и рокли, златото, като акцент или пък детайл, присъства в почти всеки един дизайнерски елемент от колекциите за настоящия сезон. Поли, топове, панталони, аксесоари и всичко между тях е докоснато от декоративния металически отблясък, постарал се да приобщи в една обща гама имена от класиците Chanel до съвременните минималисти Tibi.

А тук припомняме останалите тенденции... Мъжкият костюм, Отново Изток, Кадифе и Животински принтове.

На снимката горе: Chanel


Stella McCartney


Tibi


Rachel Zoe

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.