На парти или на йога в Ибиса? Избираме от този списък и тръгваме...

Въпреки че остров Ибиса е смятан за клубната столица на света и за дестинацията, красивият испански остров се явява подслон и за различни лечители, йога експерти и уелнес консултанти. 

Въпреки че остров Ибиса е смятан за клубната столица на света и дестинацията, която приютява най-жадните party animals, може и да ви е трудно да повярвате, че красивият испански остров се явява подслон и за различни лечители, йога експерти и уелнес консултанти. Тази така популярна парти дестинация започва все повече да се превръща в лятно убежище за любителите на здравословната почивка, която пречиства духа и тялото.

Ибиса е мястото, което разполага както с ресторанти, заведения, клубове и открити сцени за забавление на самия бряг, които се превръщат в безспирен купон, така и СПА и възстановителни центрове за пълна релаксация и душевно и физическо възстановяване.

Ето и местата, на които може да получите пълен релакс на о-в Ибиса:

La Posidonia Spa в Hacienda Na Xamena HotelLa Posidonia SPA е СПА център в луксозния хотел Hacienda Na Xamena, се намира в северната част на острова на възможно най-отдалечено място от парти зоната на острова. И няма да излъжем, ако кажем, че от хотела се откриват едни от най-забележителните гледки към Средиземно море. И ако искате почивка, напълно лишена от стрес и тревоги, La Posidonia Spa предлага професионални масажи за лице и тяло, както и уникални таласотерапия и балнео процедури.

Сутрешна йога и закуска на плаж Аманте


Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.