Въртидрешка - намери своето есенно вдъхновение в betahaus Sofia

Първата неделя на октомври креативното пространство на betahaus Sofia ще приюти четвъртото събитие на Empty Your Wardrobe. Събитието носи очарователното име ВЪРТИДРЕШКА...

Първата неделя на октомври креативното пространство на betahaus Sofia ще приюти четвъртото събитие на Empty Your Wardrobe. Събитието носи очарователното име ВЪРТИДРЕШКА, а както разбрахме ще бъде и новото име на екипа. С мото „Донеси своя дрешка, размени я без забележка“ събитието предлага приятна социална атмосфера за размяна на дрехи и споделени емоции.

И това не е всичко! В уютното Betacafe ни очакват творчески работилници, а във втората зала на ко-уъркинг пространството ще можем да релаксираме със светлинно шоу и смехотерапия. Вдъхновението никога не е достатъчно в betahaus Sofia и затова публиката ще може да надникне в процеса на творчество и дори да се включи!. Работилниците ще включват: грим от Минерална козметика, рисуване с къна от Сачи, направа на бижута с „Nicollett Accessories“, рисуване със светлина (Център Алос и Dark Lights Project), „Cheese&Ashtray“ ще ни научат как да си ушием текстилна чанта, а „Mo&Bo Creative House“ ще покажат как да ги изрисуваме. Ще видим и как от стара дреха да зарадваме дете с ръчно направена кукла.

Събитието ще се проведе на 02.10.2016 от 10:00ч.

Всеки желаещ може да се включи в размяната на дрехи без предварително записване! Нужно е само да бъдат чисти и запазени. Повече за участие можем да научим от събитието във фейсбук - или на страницата на блога.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.