Следва

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Опредметяване: късен септември в една модна редакция

ОПРЕДМЕТЯВАНЕ е точната дума...

Shopping преди 7 години

ОПРЕДМЕТЯВАНЕ е точната дума. Измисляме си я, специално за случая, с малко намигане към любим разказ, от любим български писател ("Обащиняване" , Г.Господинов). Хората, през погледа на вещите, или обратното.

Вещите с главно В, които ни съпътстват. Важните сред тях, които се преливат в преживяванията, спомените или осребряват/позлатяват/правят ежедневието ни. В новата ни рубрика, една изцяло модна редакция споделя тези вещи, които са попаднали не без причина в живота ни и от момента на това попадане започват да живеят собствен живот. ЧРЕЗ нас. И С нас.

Ето ни опредметени чрез и с любимите вещи на Елена тази седмица:

Без да претендират да са големи тежкари, Armani Exchange смело обръщат фокуса към младежкото, непокорното, щурото и се внедряват във фешън средите, чрез своите най-млади поклонници, сред които сме и ние. Тази малка messanger bag е в един от абсолютно любимите цветове - млечо графитено и е любов от пръв поглед, така да се каже. 



Superga и House Of Holland направиха невероятна колаборация, която, макар и не особено популярна в нашите географски ширини, е задължителна находка за гардероба на всяка уважаваща себе си IT гърла. Голяма платформа, металически цветове и модел, който отвсякъде крещи: Виж ме!



You fit me better, than my favourite sweater... Грабвам този мек разкош директно от мъжкия щанд на H&M и най-нахално заявявм, че на мен стои по-добре, отколкото на всеки мъж.



И пак малко Armani Exchange, те все пак току що отвориха първия си магазин тук. Прибавям този топ в цвят захаросана ябълка, оставя ми само да отхапя от него, толкова силно ме омагьосва.



И понеже без козметика, при това мнооого добра, не може, набавям си нова опаковка от серията Maestro на Armani Makeup, която излезе преди година. Имаме матирано шишенце, удобен апликатор и величествен като класа фон дьо тен! 

 

Миналата седмица се разходихме из вещите на Меги А.  Тази седмица потъваме в меката носталгия на настъпващия сезон и се размечтаваме за топли и обгръщащи материи и комфорта на приглушените тонове. И макар за момент да ни изкушава класичесото наситено червено, оставаме на вълна sweater weather.

More Shopping