Следва

Какво кара мъжете да полудяват по теб

Най-модерните прически на сезона

Това лято жената ще показва най-женствените си детайли в тяхната естествена основа. Няма да го има онзи...

Hair преди 15 години

Това лято жената ще показва най-женствените си детайли в тяхната естествена основа. Няма да го има онзи напластен диско тренд по очите, който ще ни залее с пълна сила есента, ноктите ще са поддържани и без никакъв лак, а цветовете на дрехите вече са ярки, телесни и земни.

Ако в главата ти се въртят около сто идеи как точно да изглежда и новата ти лятна прическа, тук също трябва да знаеш, че въображението и странните комбинации няма да са в целта. Защото свободата на движение е в основата на тренда при косите това лято.

Ето и най-модерните предложения за свободолюбивите и естествени дами в най-топлите и емоционални месеци на 2009-та:

Ако обичаш дългата си коса, само я освежи с малка подстрижка в краищата. Раздели я на път точно в средата и пусни оръжието да си действа само. Тук най-важна е красотата и здравината на косъма, затова постоянната грижа е задължение номер едно. Предпочитаните цветове са от кестеняво до естествено русо, които стоят добре на ярките рокли и цветните туники. Не къдри, не тупирай и никакви подобни домашни трикове. Само маски в събота следобед.Дългата черта и тази до средата на врата е изключително модерна и същевременно сдържано делова и на всяка жена с бизнес кариера подобен тип прическа би стояла много добре на имиджа й. Бретонът отива настрани, заедно с косата, и пресата тук ще има много полезна функция.Нежният вид на принцеса от приказките също е хит през слънчевото лято 2009. Прибери цялата коса силно назад, за да се види добре красивото ти чисто лице и закрепи с фиби или дискретна диадема. Напомня малко на гръцка богиня, което непременно трябва да те навежда на мисълта, че много добре ще стои, с блуза или рокля с едно голо рамо.Не бързай да определяш класическия, силно прибран кок като скучен преди да си видяла на какво е способен. Това лято ако искаш да си по-неглиже в сериозните неща, направи един бърз трик с пяната за коса. Нанеси я обилно и прибери силно назад и нагоре цялата коса в стегнат кок без да сресваш с гребен. Така се получава онзи супер секси вид на влажния косъм. Идеална за вечерите край морските барове.Минималистичната опашка само трябва да ти напомня за правилото, че гениалното се крие в простите неща. Тук е добре да използваш преса и гребен, преди да прибереш в опашка, и да фиксираш с лак накрая. Актуалните цветове са в русите тонове.

За лято 2009 запомни само едно правило - че естествените светли тонове вървят с чиста кожа и хубави бели зъби.

More Hair