Следва

Бюти трикове oт Джулиан Мур: against fine lines и грим за червенокоски

We love: Бела Хадид руса, по Мерилин

Къдрав боб в чест на М. М. 

Celebrity beauty преди 1 година

Тя стана блондинка преди известно време, залагайки на топъл, маслен нюанс, баш цвят от 90-те, бихме казали гръндж. Явно човек трябва да започне леко, за да стигне до една от най-емблематичните и безупречни прически в света: тази на Мерилин Монро от 50-те години. Тоест, за тези, които живеят в пещера и не могат си го представят: къс боб, който леко надвишава челюстта, къдрав и абсолютно платинен. Ако искате мотамо същата, нужен ви е Сам Макнайт, AKA един от най-известните celebrity фризьори.

Свикнали сме да я виждаме тъмна, почти като Мортиша Адамс. Малцина знаят, че Бела Хадид е родена блондинка точно като сестра й Джиджи. Легендата разказва, че за да се разграничи от по-голямата си сестра, чиито стъпки последва в модата, Бела решава да стане кафява. Цвят на косата, с който, по нейно собствено признание, винаги се е чувствала много себе си. Но сегашното русо е брутално.

More Celebrity beauty

Лед, вода с лимон и коректор: тайните на перфектната кожа на Ирина Шейк

Celebrity beauty преди 1 месец

От корицата на майския брой на Vogue Italia супермоделът разказа всичко за своята рутинна грижа за кожата, като се фокусира върху наследеното от поколенията жени в семейството й и върху важността да се грижим и за „вътрешната красота“. Защото истинската красота се крие в това „да се държиш винаги като дама“, както често повтаря майка й.

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 месеца

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.