Следва

Бет Дито отново превзема модния свят

Обект на желание - ROLEX & ROLEX

Имаме нелеката, но изключително приятна мисия да изберем Часовника.

Shopping преди 7 години

Имаме нелеката, но изключително приятна мисия да изберем Часовника.

Когато говорим за класа и лукс при часовниците, се сещаме мигновено и без грам колебание за Rolex, колосът на времето. Точно Rolex е марката, чиито часовници всеки иска на китката си, защото имат магическата дарба да оцветяват живота и неговото славно движение напред с нюанса на успеха, удоволствието и чувството за лична удовлетвореност.

Днес си подаряме безценни минути в света нa Rolex, докато избираме КОЙ да е в премиум бутика на оживения и забързан булевард "Витоша".



Прекрачвайки прага, вече сме в паралелна вселена, в която забравяме за времето, независимо от синхронното тиктакане на десетки съвършени механизми наоколо. Посрещат ни точните хора за това място - приятно, ненатрапчиво любезни и усмихнати топпрофесионалисти, които са отличният гид за Пътешествениците с времето, каквито сме днес. 



Ако търсим часовник, подходящ за хора, които често пътуват, нашият избор е Rolex GMT Master II, който показва втора часова зона и има пленяващ керамичен безел (бел. ред. безел е рингът около стъклото) в синьо и черно. Няма как да не го забележим веднага, защото той е на ръката на господина, който ни консултира. Красив е до безсъзнание, часовника главно, и пленява на мига.



Rolex GMT Master II, 116710BLNR

Докато му се любуваме, натрапчиво мислим и за себе си - очите ни потъват в тихото златно съвършенство на живия, сякаш дишащ Lady Date Just. С безел от бяло злато с брилянти и циферблат в индиго. Той е като Царицата на нощта - съвършен, дистанциран, но близък, скъп, но много фин. Носим го в съзнанието си и с официалната коктейлна рокля от коприна, и с белия тишърт с дънки, т.е. с всичко, непрестанно. 



Lady Date Just 31 mm

Едно изкушение никога не идва само: красив модел с бяло злато и сив циферблат сякаш ни говори, че трябва да е наш, просто като прегърне със стоманената си Oyster верижка тънката ни китка. 



Date Just 36 mm

На онези съвременни принцеси, които обожават изяществото, красиво и нежно обсипано с брилянти, Lady Date Just Pearlmaster има какво да пошепне нежно на ухо. Полегнал на ръката ви, той ще е верният ви спътник, на когото няма и да ви хрумне да изневерите. Нито ще го направи той. 



Lady Date Just Pearlmaster

Идва ред на любим модел с нестандартен на цвят циферблат, зелен като изумрудена трева, много стилен и благороден по кралски. Това е Rolex Day Date 40 mm - бяло злато, верижка President и това зелено... 



Rolex Day Date 40 mm

Половинката ви няма да се разсърди, ако изберете и този водоустойчив красавец Rolex Day Date 40 mm с 18 карата жълто злато и черен керамичен безел.



Rolex Submariner Date

Всъщност, когато избираме Rolex, това е акт на любов. И както в другата любов, и тук - или ще ГО разпознаеш и избереш на мига, казвайки си "Това е Часовникът!" или ще се потопиш в сладко забвение и трудно решение кой от всички е твоят.



И понеже на нас ни се случи и първия вариант на влюбване, и вторият, си напомняме, както казва Уилям Шекспир, че е: " По-добре да подраниш три часа, когато ще е твърде рано, отколкото да закъснееш и минута, когато ще е твърде късно."  И оставаме на вълна любов. С Rolex!

More Shopping