Следва

Ретро очарование за €1000

Опредметяване: Есенните бюти находки на една модна редакция

Опредметяване е точната дума...

Shopping преди 7 години

Опредметяване е точната дума. Измисляме си я, специално за случая, с малко намигане към любим разказ, от любим български писател ("Обащиняване" , Г.Господинов). Хората, през погледа на вещите, или обратното.

Вещите с главно В, които ни съпътстват. Важните сред тях, които се преливат в преживяванията, спомените или осребряват/позлатяват/правят ежедневието ни. В новата ни рубрика, една изцяло модна редакция споделя тези вещи, които са попаднали не без причина в живота ни и от момента на това попадане започват да живеят собствен живот. ЧРЕЗ нас. И С нас.

Ето ни опредметени чрез и със любимите ни бюти находки в разгара на есенния сезон:

Казваме "Довиждане" завинаги на тъмните кръгове около очите с помощта на този малък вълшебник, който се побира в дланта ни и в два нюанса ни предлага фино и леко покритие на околоочната зона, без събиране и утежняване на макиажа. Тествахме го, работи перфектно! За нас, разбира се.



Да си признаем, няма момиче с перфектна кожа, колкото и да ни се иска да е така. Но за сметка на това има продукти, от онези, които веднъж наредили се на тоалетката ни, не слизат от там. Просто, защото са много добри. И ни служат вярно в непрестанната ни борба за съвършена кожа. Eucerin DermoPURIFYER Ексфолиращ гел за лице  е точно един от тези продукти. Натъкнахме се на него случайно, а кожата ни го обикна. 



И тъй като сме минали на вълна чиста кожа, защото чистата кожа, с избистрен тен е най-красив,а се завъртаме около вълната на всеобщото задоволство, след като L'Oréal Paris пусна Pure Clay, перфектния ексфолиант, за гладка и свежа кожа. Пробвахме маската и резултата, който последва ни изуми. Кожата ни беше гладка, с разномерен тен, точно каквато трябва да бъде.



Понеже сме фенове на пигментите на MAC и на продуктите им изобщо, грабваме тези, смело решение, признаваме си. Но прелели се с още един цвят, стоят отлично върху клепачите ни.

More Shopping