Street style вдъхновения: – NEO PUNK

Punk’s not dead! Както се казва – „Пънко нема умре“ и е повече от очевидно защо. Нека само споменем вездесъщия Бомбър, скъсаните дънки...

Punk’s not dead! Както се казва – „Пънко нема умре“ и е повече от очевидно защо. Нека само споменем вездесъщия Бомбър, скъсаните дънки, които са практически върху всеки, масивните обувки и кубинките, червеното каре и райе, трендът на надписите и големите раздърпани суичъри, на които дали от куртоазия или нещо друго, им казваме loose fit, татуировките и пиърсинга. Пънк културата отдавна не е толкова ъндъргаунд, колкото ѝ се ще. Именно тя популяризира толкова тези иначе работно-военни като произход и предназначение дрехи.

Пънкът е абсолютно притегателен за имена като YSL, Marc Jacobs, Alexander Wang, Givenchy, Vetements и още безброй. Смесвайки с готик влияние, субкултурата крачи уверено по подиума на големите дизайнери и се намества удобно в гардеробите на Киара Ферани, Джилда Амброзио, Ирене Ким и всички останали бунтарки по сърце и душа. Прегледахме основно и отново вдъхновенията ни от изминалите модни седмици и споделяме – НЕО ПЪНК!!!

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.