Следва

10 неща, които да НЕ носим на Коледно парти!

Защо, ако искате да си купите Louis Vuitton, трябва да отидете до Лондон?

Защо ако искате да си купите чанта Louis Vuitton трябва да отидете до Лондон?

All fashion преди 7 години

Добри новини за страстните фенове на френската марка: цените на чантите падат!

На Коледа наистина стават чудеса! Чанта на Louis Vuitton се превръща от вечно желания обект в постижима покупка за този сезон. Заявяваме го с подобна сигурност, тъй като сме наясно, че в момента Лондон е най-подходящото място, от което да купим изгодно чанта на Louis Vuitton. Wall Street Journal разкрива, че според изследване на Deloitte много луксозни стоки, в това число и чантите на Louis Vuitton струват доста по-малко във Великобритяния след Брекзит, отколкото във всеки друг град.

В Лондон можем да купим Speedy 30 за $ 802, вместо за $ 970 в Ню Йорк и 1115 $ в Китай. Звучи като пълна утопия, но проучванията сочат, че 64% от луксозните продукти са значително по-евтини в Обединеното кралство.
Затова побързайте, особено около празниците!

More All fashion

От нас свободата, от тях - творчеството: The Trackers за View Sofia Fashion Series

All fashion преди 1 ден

Влюбени един в друг и влюбени в модата, те са най-готиното явлениe на модната и арт сцена у нас в последната година. The Trackers бяха първият избор на екипа на View Sofia, когато се запитахме кого искаме да поканим като гост и лектор на старта на View Sofia Fashion Series - поредицата ексклузивни събития очи в очи на експертната модна общност в България. На тяхното "с удоволствие", възкликнахме: "за нас повече", връчихме им новото бижу Huawei Pura 70, и от симбиозата на три сериозни величини се получи прекрасен, смел и супер креативен резултат. 

Roberto Cavalli Resort 2025

All fashion преди 1 ден

Круизната колекция на Roberto Cavalli съдържа всичко, заради което обичаме марката и нейния настоящ креативен директор Фаусто Пулизи, който между другото през есенно-зимния сезон демонстрира неприсъща за модна къща скромност. Тя (скромността) е много деликатно вплетена и в тази негова работа.