Следва

Годишен ХОРОСКОП - 2017: БЛИЗНАЦИ

Годишен ХОРОСКОП - 2017: ТЕЛЕЦ

За Телците се очертава много динамична година...

Astro преди 7 години

Прогнозата за 2017 година зависи от основните планетарни въздействия и от големите космически промени и движения, които влияят на предстоящите събития. Прогнозата се основава на преминаването на ЮпитерСатурн и другите външни трансцедентални планети. Тяхното движение е по-бавно и техните енергии и влиянието им трае по-дълъг период от време.

В хороскопа за 2017 година не се предвиждат някакви значителни промени. В началото на годината планетата Юпитер е в знака на Везни, а в края - в СкорпионСатурн остава под знака на Стрелец до 19 декември 2017 г.Уран е в ОвенНептун в Риби, а Плутон в Козирог.

Информацията от хороскопа за всеки един зодиакален знак може да бъде използвана по различни начини: да повиши личностния и духовен растеж, да ни помогне да подредим целите и приоритетите си, да внесе светлина върху моделите, които всеки от нас трябва да следва и да намерим смисъла и разрешението на предстоящите събития.

Хороскопът за 2017 година отваря врати към нови перспективи, но най-ценният подарък, който получаваме, е самопризнателността и самоодобрението към самите нас. Това са едни от най-важните стъпки да започнем да обичаме себе си, което води до нашия личностен растеж, удовлетворение и задоволство от живота. Когато се фокусираме върху целите, основани върху настоящи и бъдещи събития, ние засилваме собствените си възможности да се възползваме максимално от развоя на събитията.

Ето и подробната астрологична прогноза за 2017-та за зодия Телец, а останалите ще публикуваме поотделно за всяка зодия в следващите дни:

ТЕЛЕЦ

За Телците се очертава много динамична година. Ще посетите места, за които дори не сте планирали. Ще се срещнете с хора, които не сте очаквали да срещнете. През 2017г. ще сте част от едно голямо семейно или обществено събитие, което ще събере много хора на едно място.

Предстои промяна, която ще промени и условията ви на живот или тези на хората, с които живеете. Ще се сблъскате с неискреността или себелюбието на човек, към когото изпитвате топли чувства. Това ще ви накара да преосмислите отношенията си или да промените някои от своите планове и очаквания.

Възможно е да се наложи да направите подобрения в дома или да купите нова мебел или уред, вследствие на повреда. Предстои важно събитие в дома, свързано с мъж от семейството - дядо, баща, брат, съпруг или друг близък роднина. През новата година може да получите финансова помощ за закупуването на жилище или да получите правата относно даден имот.

Годината ще запомните със значително събитие в семейството. Една стара ваша мечта се превръща в реалност. Но не се възгордявайте от този факт - покажете смирение и скромност, за да може да се радвате на повече такива моменти за в бъдеще.

Работа

Кариерата и благополучието на Телците е в период на най-голям възход от 12 години насам, тъй като Юпитер е във вашия 6-ти дом и ще остане там през следващите 9 месеца. Това засилва вашата самоувереност на работното място и това ще се отрази благоприятно на финансовото благополучие на Телците. Юпитер обещава, че ще вършите служебните си задължения с удоволствие, но няма да ви позволи да се откажете. Дори най-успешните хора работят здраво до последния момент, преди да получат дългоочакваната и заслужена почивка.

Юпитер в 6-ти дом не ви позволява да се скатавате, така да се каже, но ви напомня, че работата може да е и забавна. През годината се изтъкват служебните пътувания, както и възможността да присъствате на курс или семинар за подобряване на уменията. Ако се чувствате като в застой или задънена улица, Юпитер ви отваря възможностите за нещо по-голямо и по-добро.

Любов

Появата на Нептун в дома на приятелството може да предизвика объркване в тази сфера. Когато нещата се усложнят, ще се наложи да стъпите здраво на крака, като едновременно с това сте достатъчно дипломатични и спокойни. Най-добрият период за приятелите е от средата на февруари до средата на март и отново през декември. Тогава приятелите ви носят щастие и приятни моменти.

Необходимо е да се научите да сте толерантни към нещата, които другите смятат за важни. При преминаването на Сатурн през вашия 8-ми дом, половинката ви може и да не се чувства достатъчно сексуална в този момент заради начина, по който се отнасяте към него/нея или поради някакви определени събития или обстоятелства в брака. Поради тази причина няма толкова лесно да се получи синхрон в интимните ви отношения, така, както е било досега.

Любовният хороскоп за Телците показва също, че с Уран във вашия 12-ти дом, някои Телци може да изживеят любовна афера, за която не желаят никой да научи. По някакъв начин тази афера е доста необичайна.

Здраве

Годишният хороскоп за 2017 г. показва, че годината започва с Юпитер в дома на фитнеса и здравето и това ще трае чак до октомври 2017 г. Така че в първите 9 месеца от годината имате достатъчно енергия, която да ви тласка напред.

Ако сте приели здравето си за даденост, не се движите достатъчно или просто пренебрегвате своята диета или знаците на тялото, през 2017 г. Юпитер ви дава възможност да поправите тези пропуски. Планетата приветства всяка дейност на открито - помислете за ходене, туризъм, тичане, катерене, конни спортове.

Така че, относно здравословното си състояние, вслушайте се в съветите на Юпитер, Телци. Независимо от физическото ви състояние или възрастта, погрижете се за своето тяло, защото то е изцяло и единствено ваше и ако не се погрижите за него, няма как да изживеете другите добри неща, които животът предлага.

Годишен хороскоп за 2017 г. за зодия ОВЕН

More Astro