Следва

La Prairie: Бъдеще без бръчки!

Test drive: #creamlipstain от Sephora vol.2

Червило, което да покрие устните със сатенен завършек и смели и нахални цветове, които да зашеметят от пръв поглед.

Hair преди 7 години

Какво търсим: Червило, което да покрие устните със сатенен завършек и смели и нахални цветове, които да зашеметят от пръв поглед.

Къде го намираме: В SEPHORA и носи името Cream Lips Stain.

Опциите ни са почти безкрайни или за да сме по-конкретни, имаме на разположение цели 22 нюанса, които да носим през всяко време на денонощието, без капка притеснение колко ще издържи.

Защото истината е че освен че е лесно за нанасяне, с мекичкия апликатор, не се напуква и не се изтрива. Маслото от авокадо, което съдържа, пази устните ни от изсушаване, което неизбежно се случва с дълготрайните червила. И така ни изкушава едно по едно да пробваме всичките нюанси, но днес се ограничаваме до 6 от тях. Три леки и ефирни цвята за през деня и три супер смели за парти.

Ето го и резултатът:

Цветина



Обичам да експериментирам, за това хващам най-тъмното и най-дръзкото - номер 28 Night Bird, което ме превръща в същинска "нощна птица" и придава на устните ми един изкусителен черен цвят, които носи привкус на приключения и експерименталност!

В типично същия стил посягам и към номер 27 Black Cherry. Матиращият му кафяво-червеникав завършек е очарователен, а всички си мислят, че съм прекалила с шоколадовите изкушения. Влюбвам се в него и въпреки, че е доста силен и тъмен цвят, не ми пречи да го нося по всяко време - защото една жена трябва да прави впечатление!



И последно, но не на последно място, залагам на тоталната класика - номер 1 Always Red, което е дръзкото добре познато ни червено. Този нюанс е като малката черна рокля - никога не можеш да сбъркаш, избирайки него!

Косара


Обичам nude цветовете, а номер 32 Nude Blush е повече от перфектен! В него има това леко нахално розово, което се прокрадва по устните ми и ги прави ужасно привлекателно. Супер подходящ е за ежедневната ми офис визия.

Номер 23 пък, Copper Blush, е една идея по-тъмно и носи този очарователен пудрен ефект. На него залагам за вечерите след работа, когато с момичетата се събираме на по чаша вино, а отпечатъкът от устните ми никога не остава по нея!



Когато съм настроена към експерименти пък посягам към номер 17 Dark Red, което е перфектният завършек на екстравагантния ми аутфит.




Прекрасните цветове от новата палитра на Cream Lip Stain са налични в магазин SEPHORA в Paradise Center и The Mall.

More Hair