Следва

Седмицата в СТЪПКИ: Къде, какво и защо от 3 до 9 април

Lady & Gents подгряват сръбска банда в трибют за Amy Winehouse

Както ви казахме в началото на месеца, утре вечер, 1-ви април, в клуб Mixtape 5 ще гледаме две страхотни превъплащения на уникалната и неповторима R’n’B & Jazz...

Music преди 7 години

Както ви казахме в началото на месеца, утре вечер, 1-ви април, в клуб Mixtape 5 ще гледаме две страхотни превъплащения на уникалната и неповторима R’n’B & Jazz природна стихия Amy Winehouse. Своя прочит на великата Amy ще направят сръбската банда Amy’s House Live Band и първата българска ска-джаз формация Lady & Gents.
Припомняме ви, че съседите ни за първи път ще дойдат у нас и обещават да ни впечатлят с уникалното си трибют шоу, вдъхновено от легендарната английска певица. Групата, най-вече в лицето на вокалистката Nevena Filipovic, ни гарантира, че ще пресъздаде изцяло визията, звученето и усещането от оригиналното изпълнение на soul изпълнителката. Бандата ще вдъхне живот в творчество на неповторимата Amy с изпълненията си в духа й и ще създаде страхотна енергия на сцената. Сърбите ще ни предложат да се насладим на любими химни, като “Back to Black”, “You Know I’m Not Good”, “Rehab”и много други. Билетите са в продажба в мрежата на Еventim.bg на редовна цена от 10 лв. и 15 в деня на събитието. Началото е обявено в 22 ч.



А за да стигнем до тях със страхотен заряд и преповдигнато настроение, за отличното ни емоционално състояние ще се погрижат Дамата и Господата от София. Като комбинация помежду си Lady & Gents са сравнително млада група на българската сцена. Но всеки един от тях е свирил и продължава да свири с големи имена в музикалните ни среди, както и в ъндърграунд и мейнстрийм теченията през изминалите години.

Единствената Софийска група, трансформираща джаз-стандарти в изключително забавен и танцувален ска-вариант, специално за този концерт ще направи така, че нито едно от парчетата на Amy, изпълнявано от сръбските им колеги, да не се препокрие с техния ексклузивен за вечерта плей-лист. Те са страхотни, завладяващи, много позитивни, впечатляващи и запомнящи се освен, заради техния невероятно талантлив и сексапилен вокал G Baby (Георгия), и заради професионализма на музикантите от екипа.



Всички до един са много и безумно влюбени в музиката, и в частност – джаза, за което в страницата си във ФБ казват: „SKA is Joy of Life!!! JAZZ is Freedom! Be Free. Enjoy Life.The first Ska-Jazz Band in town is coming soon. Lady&Gents Live in concert!“. И ако ви харесат, в което сме абсолютно 100-процентово убедени, може отново да ги гледате само след две седмици, на 13-и април, с техен самостоятелен репертоар в столичния клуб “MAZE”.

More Music