Следва

Юрген Телер и Трейси Емин избраха най-доброто селфи в света

Белослава ни връща към диското и култовият "Студио 54"

Съвременен прочит и обръщение към доброто старо диско е в основата на най-новата концертна дейност на соул дивата Белослава...

People of art преди 7 години

Съвременен прочит и обръщение към доброто старо диско е в основата на най-новата концертна дейност на соул дивата Белослава. Проектът ще бъде представен ексклузивно в столичния клуб Carrusel на 7 април, а зад събитието стоят организаторите от Event Academy Bulgaria.

Изпълнителката на "Красотата" и музикантите й ще пренесат феновете в първородния клуб на диското, а именно култовият "Студио 54". "Публиката ще може да се наслади на диското в целия му блясък, музикалност и темперамент. Отнесено към днешно време, то има своите множество продължения в съвременната музика. Едно от наи-популятните му лица днес е ''хаус музиката'', особено онзи по-топъл, мек и вокален хаус, който е пълен с душа и за това се казва солфул хаус", разказва в аванс Белослава за музикалната програма, която ще изнесе в София.



На 7 април гласовитата дама ще излезе на сцената в компанията на музикантите Антони Рикев - китара и програминг, Радослав Славчев - бас, Николай Данев - барабани, Елена Кокорска - вокали и Мартен Роберто - диджей. Подборът на екипа й не е случаен - това са едни от най-ярко изявените творци на съвременната джаз, фънк и поп клубна сцена.

Концертът ще се случи на ексклузивна за диско културата сцена. Carrusel ще бъде отрупан с диско топки, герлянди, ще се разлива класно шампанско, а множеството танцуващи хора ще станат част от най-доброто диско парти, правено в скоро време у нас. "Това е един елегантен поклон пред първородния клуб на диското, а именно "Студио 54", обобщават промоутърите на събитието Петър Стоичков и Борис Денински от Event Academy Bulgaria.

"Музиката е за всички и ни прави много близки!", подканва феновете на свой ред очарователната Белослава.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра