Следва

Chanel x Hedi Slimane: Колаборацията възможна?

Масимо Джорджети напусна Emilio Pucci

Италианският дизайнер работи като творчески директор на модната къщата за по-малко от две години...

All fashion преди 6 години

Италианският дизайнер работи като творчески директор на модната къщата за по-малко от две години.

Едва преди часове Emilio Pucci официално обявиха за напускането на Масимо Джорджети. Лейбълът и дизайнерът се разделят с взаимно взето решение.

Джорджети се присъедини към базираната в Милано модна къща преди по-малко от две години, през септември 2015 година. "Опитът с Pucci, една от най-представителните и исторически марки в модата, беше вдъхновяващо пътуване, което допринесе за моя професионален растеж", сподели Масимо, който също така е творчески директор и дизайнер на собствен бранд MSMG.

"Моята марка се нуждае все повече и повече от внимание и именно към нея ще насоча цялата си енергия", допълни дизайнерът, като така издаде причината за напускането си.

Тръгването на Джорджети ще е в сила още този месец. Все още обаче от Emilio Pucci не са казали нито дума, за това кого можем да очакваме да го замени.

More All fashion

В навечерието на сезона: 7-те сватби на 2023-та, които запомнихме

All fashion преди 1 ден

На прага на сватбен сезон 2024, припомняме кой за кого се ожени/омъжи в последните 12 месеца, защото изящните звездни хрумки изобилстват. Докато Барбара Палвин и Дилън Спраус избраха интимна сватба в провинциална Унгария с малко гости, Тейлър Хил и Даниел Фрайър се ожениха във ферма, вдъхновена от западната култура в Колорадо.

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 5 дни

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".