Следва

За дамите, които знаят как да привличат внимание!

We love: Джаред Лето и неговото Gucci Guilty Absolute

Тотално припадаме по рекламно лице на на новия мъжки аромат на Gucci...

Celebrity beauty преди 7 години

Джаред Лето просто перфектно се вписва в аромата на Guilty Absolute, който е създаден за мъжа сам определящ границите на своята мъжественост.Роден от специалната колаборация между творческия директор Алесандро Микеле и майстор парфюмериста Алберто Морияс, Gucci Guilty Absolute отразява същността на това да бъдеш свободен мъж - нова трактова на дървесните мъжки ухания.

Ароматен ренегат в гъсто населената дървесна олфантивна категория, уханието разчупва модела на традиционните дървени ароматни конструкции. Със специално създадена специфична бленда с конструкция, която остава непроменена от момента на нанасяне върху кожата до самия финал.

А Джаред, Джаред е просто последната капка сексапил в този убийствено як мъжки парфюм!

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 1 седмица

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя