Следва

Editor's choice

Сблъсък между реалност и фантазия

Провокация, авангардност, ексцентричност и лукс... За пореден път TOTALLY ERECTED fashion studio на...

Beauty преди 17 години

Провокация, авангардност, ексцентричност и лукс... За пореден път TOTALLY ERECTED fashion studio на дизайнерката Вероника Вапирова и Десислава Божкова достигна висотата на световните модни ателиета.

В частна вила в Бояна беше представена пролетно лятната колекция на талантливата дизайнерка Вероника Вапирова съвместно с новия продукт на Moët & Chandon - шампанското Rose Imperial.





Темата на фотосесията е "Сънят на една циганка", а от сблъсъка между реалността и фантазиите се ражда името на колекцията Totally Romantic.

Лицето на фотосесията е 46-годишната ромка Красимира Стоименова, майка на 5 деца.

"Циганката и нейният красив сън пресъздават мотива за потъналия във фантазии творец", споделя Вероника.

Романтизмът вдъхновява екипа за създаването на дизайнерските дрехи.

Бялото е основен цвят в колекцията, символ на чистотата и лекотата.

Екрюто също присъства.

Френски, висококачествени материи, някои от които са създадени специално за колекцията.





Уникалните аксесоари са дело на Цветелина Алексиева и Ники Сардъмов. Ако трябва да обобщим - приказният сън побеждава реалността в Totally Romantic.

Дрехите бяха представени по много артистичен начин.

Един екстравагантен performance, тържество за сетивата!

Боси, с ретро прически и свеж грим, моделите на "Ivet Fashion Model Agency" дефилираха по тревата на фона на приятна музика.





Начинът на представяне на дизайнерските облекла може да се определи като авангардна театрална постановка. Аристократичност, лукс и класа!

"Розовото е новото черно" е мотото, с което се представи великолепното премиум клас шампанско Moët & Chandon - Rose Imperial.

Основната концепция е свързана с изисканото удоволствие от живота, пролетта, уханието на цъфналите лалета. Именно лалето е емблемата на прекрасния сет на Moët & Chandon - Rose Flower - символ на свежест, нежна любов и мека топлина.





"Елате бързо, аз пия звездите!" е култовата фраза на бенедиктския монах Пиер Периньон, изобретил тайната на най-популярния бранд на империята Moët & Chandon, която има над 300-годишна история.

През 1971 г. Moët & Chandon се сливат с Hennessy Cognac, а през 1987 към империята на лукса се присъединява и Louis Vuitton.

Гостите на събитието, сред които Руши Видинлиев, Таня Илиева, Йоана и Петър Андонов се насладиха максимално на чудния еликсир от Шампан.

Искрящото вино е проява на изключителен вкус и класа.





Rose Imperial пренесе всички в една аристократична приказка. Бившата беквокалистка в Ку Ку Бенд Александра Раева и нейният ангелски глас допълниха до съвършенство модното събитие.

Ето и малко статистика: Всяка секунда някъде по света се отваря по една бутилка Moët & Chandon.

Дрехи с послания, уникалност и настроение в комбинация с изтънчено класно искрящо вино. Незабравимо преживяване!
 

   
         


 

More from View Sofia

More Beauty