Следва

Weekend to-do list - Моята Америка

За първи път Боб Синклер в България - на 26-ти юни в Ялта

Самият Боб Синклер споделя, че новия му албум е вдъхновен от мислите му за мира и любовта и свободния дух на 60-те

Culture преди 14 години


Кралят на френската хаус сцена Боб Синклер (чието истинско име е Christophe Le Friant) пристига за първи път в България специално за ежемесечното парти Discotheque на клуб Ялта на 26-ти юни.
Талантът му прозира изпод многото псевдоними, които използва - Chris the French Kiss, The Mighty Bop, Reminiscence Quartet, а от 12 години е известен като Боб Синклер. Познат и от редицата си превъплъщения в продуцент, диджей и създател на хитови ремикси.

Боб Синклер
е роден през 1969, година, която според самия него предопределя предразположението му към удоволствията на живота. Любовта му към музиката пламва от крехка възраст – на 18 месеца вече прави опити да миксира популярни парчета. На 18 години пък започва кариерата си на DJ, залагайки на фънк и хип-хоп звученето.
Боб Синклер се изкушава да погледне на диско музиката по-нов начин и забърква смесица от хаус ритми и фънк диско звучене. Той е единственият диджей, които съчетава толкова много различни стилове - хаус, регге, джаз, поп, диско, фънк, хип-хоп, латино, и въпреки силното влияние на други изпълнители, музиката, която твори е изцяло негова. Невероятният му талант да ремиксира превръща парчета от миналото в истински хитове, съчетаващи диско и чувственост.

След наелектризиращите хитове ‘Love Generation’ и ‘World Hold On’ и неуморимия бийт на ‘Rock This Party’ и ‘Sound of Freedom’, Боб Синклер се потапя в ново начинание, което е увенчано с успех специално за 40-тия му рожден ден. Новият му албум ‘Born in 69’ излизе през май 2009 г., на връх рождения му ден и се превърна в истински подарък за многобройните му фенове. Самият Боб Синклер споделя, че новия му албум е вдъхновен от мислите му за мира и любовта и свободния дух на 60-те. Обяснение защо сингълът “LaLa Song” от ‘Born in 69’ е истинско парти парче, едновременно модерно и традиционно, фънк и поп.

 



27.Юни
Събота


Saturday Trance.Formation

Veselin Tasev
Katsarov


Място: Yalta club

Начало: 23:00


 







BECKSPERIENCE OPEN AIR


27.Юни
Събота

Начало: 16.00
Край: 23.00

Място: Паметник на Съветската армия, София

Най-голямото open air парти на 27 юни в София.
Мястото за събитието е зад паметника на Съветската армия. Гост диджеят, който ще пренесе летните градуси на забавлението и в столицата, е французинът Седрик Жерве. По-късно същата вечер купонът ще продължи и с афтър парти в столичния клуб Escapе, където специален гост е ди джей Андреа Рома.

По време на всяко едно от петте партита чрез специална промоция на Beck’s всички участници ще имат шанс да спечелят и специални подаръци. Промо момичета ще предлагат на всеки, забелязан да пие Beck’s, да изтегли специална карта. Печелившите от тях ще носят на късметлиите един от следните подаръци - бутилка Beck’s, светеща лента за ръка или професионални слушалки. Освен тях феновете на Beck’s ще имат шанса да спечелят Голяма награда - meet & greet с ди джея от финалното open air парти – Седрик Жерве или покана за афтър партито същата вечер в столичния клуб Escape.




STAGE 1:

DJ Cedric Gervais

Започнал музикалната си кариера на 15 години в южна Франция, Седрик Жерве си проправя път с невероятния си хъс за музика до най-престижното за всеки ди джей място в Париж – клубът Куин на булевард Шанз Елизе. Скоро след това Европа се оказва тясна за амбициите му и той грабва плочите и отива да завоюва Америка.

През 2000 година той акостира в Маями и става резидент на Кробар до 2006, когато от клуб Спейс му предлагат титулярно място, което той заема и до днес. Там Седрик Жерве се запознава с Дийп Диш, и Шарам и Дъбфайър го взимат под крилото си, защото енергичните му и модерни хаус сетове искрено ги впечатляват. А и не само тях – Дюран Дюран и Лени Кравиц се обръщат към него за ремикси след луди вечери в Спейс. Освен поп величия от този ранг, Седрик ремиксира и някои от най-големите хаус хитове за последните години – Алкатрас - Give me love, Холмс Ив – 8 letter, както и незабравимата песен на Давид Гета – the world is mine. Двете му двойни компилации за грамофонната компания Yoshitoshi - Miami mixed и Space Miami Terrace са символ на често забавление.

Музиката му е повече Американска, отколкото Европейска – с топлината на класически трайбъл но с мега модерното ново електро и минимал звучене. Изключително подходяща за големи зали или открити пространства – точно като това зад паметника на Съветската армия, където Седрик Жерве ще гостува за голямото free open air party – Becksperience на 27 юни.

Metropolis DJ's:
Jassen Petrov, Steven, Smurf, Vityaz, Miss Lidiya


STAGE 2:

GRAVITY CO
МАСТИЛО
DJ Fozzy

 

 


 

More Culture