Следва

COMME des GARCONS Black

Sex and The City - Fashion Recession


„Сексът и Градът” е филм, който се превърна в модна институция. Това се дължи, както на факта, че във всяко трето изречение се споменаваше известен лейбъл....

All fashion преди 14 години


„Сексът и Градът” е филм, който се превърна в модна институция. Това се дължи както на факта, че във всяко трето изречение се споменаваше известен лейбъл, така и на известната филмова стилистка Патриша Фийл, която преобърна представите за мода в съвременното кино и наложи една еклектична demi-couture визия.

 

Червенокосата стилистка, която, освен че работи за сериала през целите шест сезона, така и за филма, сега е на път да се откаже от работата си с екипа. Това се дължи на дразги между нея и Сара Джесика Паркар, за която се говори, че имала доста сприхав характер.


Актрисата имала идея във втората част на филма, Кари да не бъде толкова обсебена от модата, да е жена превъзмогнала етикетите и да носи жилетки от GAP, силиконови сандали и стари джинси. Това не се понравило на стилистката, която споделя, че ако изрично й бъде поставено такова условие е на път да се откаже.

 

Независимо, че светът е в криза, това не трябва да се отразява на креативността на хората.
 

С нетърпение очакваме снимките на филма да започнат, за да разберем как ще се развият нещата.
 

More All fashion