Следва

Когато червилото ти е по-скъпо от апартамента

Черният призрак на Килиан Хенеси

Демоничен, екзалтиращ и артистичен, но при това и без да е лишен от комерсиална жилка...

Celebrity beauty преди 6 години

Демоничен, екзалтиращ и артистичен, но при това и без да е лишен от комерсиална жилка, Килиан Хенеси в началото на май представи новия изтънчен аромат Black Phantom. За неговото сътворение внукът на създателя на LVMH се е вдъхновил от видение на скитащ по моретата пиратски кораб призрак с пуснати платна, напоени с екзотичен аромат.

Black Phantom by Kilian е гурмански аромат и главната роля в него е дадена на кафето, което Хенеси и неговият съавтор, французойката Сидони Лансесер, щедро са подправили с ром и горчив аромат на бадем.
Получава се шоколадов десерт с ром, носещ благородното леко горчиво послевкусие и невероятно притегателен и дори малко съдбовен шлейф, който околните сто процента ще забележат.

За да подчертае сладостта и порочността, Хенеси е добавил сочна захарна тръстика и гъсто кремаво сандалово дърво, карамел, хелиотроп и окуражаваща композиция от явански ветивер. С една дума, миксът се е получил магнетичен и порочен.

„Привличат ме съблазнителните, бунтарските и просто безсрамни вещи“, казва Хенеси.

Флаконът е заключен в лакирана кутия с изображението на смеещ се череп, напомнящ надгробната плоча в явански стил и е допълнен с надписа „Memento Mori“, което означава „помни за смъртта“, затова не забравяй да се наслаждаваш на всеки миг от живота.

„Ние сме длъжни да сме опиянени от живота, така както се опияняваме от чувствения аромат, подаряващ ти мимолетна наслада, която не може да бъде продължена, а можем само с дълбока усмивка да си спомняме за нея“ – счита Хенеси, но никак не е трудно да се съгласим с него.

За истинските привърженици на ароматите by Kilian има още една приятна новина – в по-наситените версии на Еxtreme са пуснали флакони Good Girl Gone Bad и Straight To Heaven, White Cristal.
Към тях има фирмени клъчове и несесери със златни акценти.

Също така можете да се сдобиете с аксесоари за дома: ароматизирано преспапие, метален пепелник, свещник, сапунерка, инкрустирана със седеф, свещи и аромати.


 

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя