Следва

Ловните полета на копнежа: Би ли спал СЪС?

Canon и лятна снимка с история = Награда пътешествие!

Забавни, цветни, съкровени, вълнуващи...

All About Life преди 6 години

Забавни, цветни, съкровени, вълнуващи... Лятото е сезон, изпълнен с незабравими преживявания и шеметни пътувания. Време за нови дестинации, купони до зори и куп приключения.

Период, когато всички се надпреварваме да споделяме най-забележителните снимки, с които да изобразим своите вълнуващи летни мигове.

Вярваш или не, този сезон твоята любима лятна снимка може да ти донесе не само лайкове, но и ваучер на стойност 10 000 евро, който да използваш за пътуване до където си поискаш и с когото си поискаш!
Да, точно така, защото Canon вярва, че именно добрите истории са нашата най-ценна валута!

В това са убедени също и родните знаменитости Гери Турийска, Александър Сано, Мария Силвестър, Димитър Калбуров, Башар Рахал, WOSH MC, Маги Джанаварова и Прея, чиито летни истории можеш да използваш за вдъхновение.

Разбери повече на http://www.canon.bg/summerstories/ и живей за историята! 
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.