Първият фестивал Love Change Music Festival изгрява на 2 и 3 септември в Ловеч!

MORCHEEBA в оригинален състав и The Sweet Life Society откриват събитието на 2 септември...
 

MORCHEEBA в оригинален състав и The Sweet Life Society откриват събитието на 2 септември!

Британската трип-хоп сензация MORCHEEBA и италианците The Sweet Life Society ще бъдат хедлайнери на най-новият музикален фестивал у нас Love CHange Music Festival в Ловеч! Събитието ще се проведе на 2 и 3 септември в Парк на бившата казарма.

Във втората вечер на музикалното събитие /на 3 септември/ ще посрещнем електронния гуру от Македония - DJAIKOVSKI с банда на живо и новата му вокалистка Rachel West. Хедлайнер на вечерта ще е сръбската поп-рок банда - S.A.R.S., добре позната и обичана от феновете у нас.



Наред с международните участници, във фестивала ще се включат и едни от най-популярните български групи и артисти - Мастило, Ruth Koleva Live Band, Kottarashky & The Rain Dogs, Шкода, Plastic Bo. VS Духов оркестър “Ловеч” и No Project Band.



Първото издание на Love CHange Music Festival ще предложи на гостите си качествена музика и забавления и на двата бряга на р.Осъм. Освен вечерните концерти, организаторите от Община Ловеч подготвят разнообазни и атрактивни занимания по време на уикенд фестивала, които ще се проведат в парк Стратеш.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.