Следва

Ready, Steady & Go с Eau Cellulaire: Докосване от свежест и здраве!

Test Drive: Kiss those LANCOME juicy lips, baby!

Слънчево ни е. Горещо ни е. Лятно ни е...

Hair преди 6 години

Слънчево ни е. Горещо е. Лятно е.

Мислите са насочени някъде извън града. Но, докато все още не сме отпрашили към някое пленително кътче по плажните ивици или в планинските дебри, си създаваме истински парти атмосфера, защото... Girls Just Want To Have Fun!

В компанията сме на истинския страстен ухажор Lancome Juicy Shaker Matte. Изкусителните матови цветове нежно покриват като воал сочните ни устни, които с нетърпение чакат да отпият от изстудената чаша с бълбукащо Moët Rose.

Консистенцията е много лека и течна, а матиращият завършек целува устните ни и оставя след себе си истинска розово-плодова свежест... ненадминато средство, с което ще покорим всеки един мъж. Флиртуваме и се развихряме в един шейк от енергия, страст и сексапил.Като розови пъпки разпукваме, прегръщайки и целувайки лятото! Нежно омагьосващи и опияняващи сме с Lancome Juicy Shaker.

More Hair

Катран, праскова и крем брюле - 13-те нюанса на слънцето в косите ни

Hair преди 5 дни

Лятото може да не предизвика същото желание за поставяне на нови начала като новогодишния период, но със сигурност носи вкуса на експеримент. А кой е най-лесния и въздействащ такъв? Този с косата, of course. 13-те най-секси цвята, които ни блазнят днес, са надолу в материала.