Следва

Концертът на Рок иконите FSB с допълнителни количества билети

Млади доброволци превръщат подлези в градско изкуство

Над 80 таланти от Лятната стажантска програма VIVA Z се включиха в доброволческата инициатива...

Viva 4 U преди 6 години

Над 80 таланти от Лятната стажантска програма VIVA Z се включиха в доброволческата инициатива на компанията, проведена съвместно с фондация „ПОдЛЕЗНО“. Младежи от цялата страна се събраха, за да участват в проекта „Научен подлез“.


Целта е цялостно обновяване на един от ключовите подлези в столицата, преминаващ под бул. „България“. Заради близостта му до редица училища, детски градини и парк „Здраве“, инициаторите на проекта от „ПОдЛЕЗНО“ си поставят задачата да илюстрират в него разнообразни научни теми чрез графити и модерни арт инсталации.С много труд
и ентусиазъм стажантите на VIVACOM заедно с организатори на инициативата промениха досегашния облик на подлеза и го превърнаха в красиво и полезно градско изкуство. Той ще бъде напълно завършен и открит с началото на учебната година през месец септември.


Тогава жителите и гостите на столицата ще могат да завъртят турбина за вятърна енергия и зъбчатите колела, да проследят в изображения еволюцията на човека, да прочетат интересни факти за градовете на бъдещето, както и да научат интересна информация от света на химията физиката, математиката и биологията.
Доброволческата инициатива
, в която взеха участие младите таланти на VIVACOM, e част от приобщаването им към основните ценности на компанията и стремежа за подкрепа на младежки инициативи.

Лятната стажантска програма на VIVACOM се провежда вече за 14-та година във всички отдели на компанията. Над 40% от стажантите впоследствие остават на постоянна работа в различни дирекции на телекома.


Най–висока средна скорост за сваляне (download) за 4G мрежа от януари до септември 2017 г. и Speedtest награда за мобилна мрежа за първите шест месеца на 2017 г. Резултатите се основават на анализ, проведен от Ооkla чрез Speedtest. За повече информация: www.vivacom.bg.
 

More Viva 4 U