Следва

Нови опасности и екшън ситуации в премиерния четвърти сезон на "Черният списък" по NOVA

Концертът на Рок иконите FSB с допълнителни количества билети

Огромен е интересът към предстоящия юбилеен концерт на една от най-великите родни групи FSB, който...

Events преди 6 години

Огромен е интересът към предстоящия юбилеен концерт на една от най-великите родни групи FSB, който ще се проведе на 7 октомври в Арена Армеец. Поради тази причина, от днес в продажба пуснаха допълнително количество билети за впечатляващото шоу. Пропуските са на цена от 30 лв. и са за секторите на трето ниво, като могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн на сайта на тикет компанията.

Особено щастливи от новината са всички фенове на FSB, които искат да споделят с тях една незабравима вечер с незабравимите хитове на групата - “След десет години”, “Високо”, “Няма как”, “Не така”, “Обичам те до тук”. Музикантите вече започнаха усилено да репетират за грандиозния концерт, в който ще се включат и наследниците им. Култовата формация е подготвила още една вълнуваща изненада - за юбилея им специално от Германия пристига един от основателите на FSB Александър Бахаров.Шоуто е на 7 октомври (събота) от 20:00 часа в Арена Армеец София.
Билетите за събитието са на цени от 30 до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online. Организатор e Moko Solution. Актуална информация можете да намерите тук: FSB 7/10/2017 - Arena Armeec - Official Event.

Събитието се организира с подкрепата на Министерство на културата.

Медийни партньори: N-Joy, Z-rock, bTV Radio, Дарик, Biograph, Hello, Top Gear, Autobild, Стандарт, Капитал, dnevnik.bg, vesti.bg, Vbox7.com, Actualno.com, iWoman.bg, sportlive.bg.
С подкрепата на: Ciela, OMV.
 

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 месец

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.