Следва

Punk Fancy

Тенденциите Есен/Зима`17 според Vogue и какво мислим ние: That 70s Show

Старт на седмицата, а ние продължаваме да обсъждаме тенденции...

All fashion преди 6 години

Старт на седмицата, а ние продължаваме да обсъждаме тенденции и мода с пълна пара. 

Преминахме през едва четири - Dazzle, Suiting, Forties Blue и Return of the waist, ето че дойде време и за:

Тенденция Пета: That 70s Show


Всяка от гореизброените епохи има свое собствено модно издигане на подиума, но седемдесетте се показаха като предшествници на есента. Тъкани (скъсани, рисувани), цветни палитри (карамел, камила) и естествено, настроение диско glam.

Chloé
Ау, ретро шик с малко препи стил, идеални дизайни за преди и след Коледа, топло колоритни и празнично настроение. Ако се съмнявате в избора на палто от кожа с косъм, Chloé е правилният избор, досега видяхме много предложения за великолепна и качествена кожа с косъм, но ни един като на тази модна къща - елегантно-мек и перфектен.

Max Mara
Too much кафяво, нищо ново, знаем си, че този лейбъл работи в такава естетика и няма намериние да разиграва по-артистично дизайните си, но пак си го обичаме. Трябва да има по малко и от това.

Prada
Незнайно защо, но от всичките предпочитания на Vogue за предстоящия сезон, Prada и нейната сестринска модна къща Miu Miu ни оставиха най-голямо впечатление, сигурно защото подходът към дизайна е най-забележителен при тях. В тенденциите са, но интерпретацията е различна. Колоритно, смело, с еклектични елементи.

Gucci
„Парижката Света Богородица" - Есмералда и Квазимодо, е първото визуално впечатление, с което нашето въображение се сдоби по повод показаното от италианците. Не нападаме, а креативно мислим и критикуваме. Елементи от 30-те, 70-те, малко Япония и Индия, и доста много от творенията на Анри Матис - един от революционерите в изкуството на 20-ти век -  всичко това се забелязва в подхода на декорация в дрехите.

Mulberry
Някак си очаквано ревю от тази модна марка, всичко хубаво, актуални силуети, играят на сигурно, знаят какво се търси и това предлагат. Без да се поемат рискове обаче, няма креативно напредване. Материите не дискутираме, естествено, че са качествени.

More All fashion