Следва

Онлайн фестивалът на Gucci - арт кеф за всички от сърце

Jacquemus с керамична колекция

Съвместно с гръцката художничка Дафне Леон

Shopping преди 3 години

Ако и вие като нас сте си мечтали, освен за чантичка и кроп жилетчица от Симон Порт Жакмюс, и за "наредба" за дома, като взета директно от там, имаме новина!

Симон Порт Жакмюс продължава да експериментира с този толкова прекрасен, жив, гъвкав материал - глината. Влюбен в идеята да твори красота освен от коприна, и от керамика, дизайнерът за втори път обединява усилия с чудесната гръцка художничка Дафне Леон, същата, която вече помогна на Симон с посудата за собствения му ресторант Oursin. В новата капсулна колекция влизат "натюрморти", които Жакмюс обича да поства в инстаграма си често, по-често дори, отколкото модните си стоки. Репички в съседство с чантичката Le Chiquito, патладжани и маслини, цитруси и прочие - и всичко това на подноси. А пък прочутата широкопола шапка на бранда се превръща в чаша.


We love: новата версия на култовото Le Chiquito на Jacquemus


Сдобиваме се с екземпляр от керамичната колекция Jacquemus x Daphne Leon от 3 ноември на сайта на лондонския универсален магазин Browns. Ексклузивната премиера там е по повод 50-годишния юбилей на световноизвестния магазин.

 

More Shopping