Следва

Намерени в превода: Нели Митева в Umami

Игра на провокации: Човек или Вселена?

Затаете дъх

All About Life преди 6 години

Секс, страст, любов, мъка, екстравагантност, пожар, гръм и мълнии са все синоними на неповторимия Иво Димчев. Не човек, а звяр се крие под кожата на ексцентричния артист. Чистата му „лудост” и несравним талант го изкарват от границите на каквито и да било стереотипи и клишета. Душа жадна за живот, сърце гладно за любов. Каквото и да кажем за него никога не е напълно вярно, каквото и да напишем не е достатъчно. Една вселена отвъд възможностите на всички думи.

Последният спектакъл на Иво Димчев „СКУЛПТУРИ”, който постави успешния си дебют във Виена миналия месец, ще бъде представен на тазгодишното издание на фестивала One dance week. Шоуто лежи на границата между поп концерт и съвременен танцов пърформънс и носи в себе си футуристичния елемент. Гръбнакът на уникалното събитие ще бъдат песните от новия албум на провокативния артист. Ще имаме честта да видим невероятния спектакъл за пръв път в България на 30 септемрви от 19.30.

Една различна вечер с магическа атмосфера под светлината на прожекторите. Едно събитие с еротичен дъх и екстравагантен привкус. Един артист от друга планета. Една Вселена в човешка обвивка. 

Всеки крие в себе си тъмна страна, малко (много) лудост и....мръсни пориви. Разкажете ни за вашите най-интересни и "съкровени" провокации и спечелете билети за невероятния спектакъл "СКУЛПТУРИ".

Бройките са само 6, а и времето тече... Побързайте!

Очакваме отговорите ви на добре познатия мейл [email protected], както и като коментар под статията! Печелившите ще изтеглим в четвъртък 28-ми септември!

 

More All About Life

Написаните желания се сбъдвали. Вижте как да изпратите писмото си до Дядо Коледа

All About Life преди 3 дни

Една от най-обичаните традиции по коледните празници е свързана с писането на писмо до Дядо Коледа. Деца от всички възрасти нетърпеливо описват мечтаните подаръци, а възрастните с носталгия се връщат към топлите и радостни спомени, когато с вълнение и старание са изброявали желанията си за това какво искат да открият под елхата