Следва

PFW Пролет/Лято 2018: Balenciaga

PFW Пролет/Лято 2018: Comme des Garçons

Ready to wear. Ready to freak out.

Runway преди 6 години

Comme des Garçons - лудостите излизат наяве.

Надали някой би отказал магия в ежедневието, с която да разнообрази сивотата. Rei Kawakubo за Comme des Garçons превърна това в реалност.

Акцентът на ревюто на седмицата на модата в Париж пада върху визия, наподобяваща ангел с туийд палто, посипано с миниатюрни кристали, а върху него връхна дреха, наметната върху раменете.

Кулминационният елемент, който предизвика желаното „Aх” в публиката, което всички очакват – дантелените крилете на гърба на модела. Цялата колекция за ревюто SS18 Ready to wear представлява съвкупност от човешки фантазии и детски копнежи, изразени на модния подиум. Comme des Garçons си запазва правото да си играе с фантазиите ни и да бърка във въображението.

Убедете се сами в галерията горе>>>
 

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Acne Studios, смелост за носене

Runway преди 2 дни

Кожата и денимът са двата стълба, върху които Acne Studios се основава (и се чувства страхотно) от основаването си в края на 90-те години. Но вчерашното шоу е ясно потвърждение, че марката има какво да надгради. 

Седмица на модата в Милано Есен/Зима 2024: примитивите на Marni

Runway преди 4 дни

Франческо Рисо изпитва необходимостта да направи исторически скок към произхода на човека. На Седмицата на модата в Милано в хартиената пещера Marni дефилира мъжката и женската колекции Есен/Зима 2024/25. Специални гости на шоуто бяха Кание Уест и съпругата му Бианка Ченсори.