Следва

Кратък Party наръчник: Бельото

Ожениха се тайно!

Актьорите никога не са обичали да показват интимните си отношения публично.

Celebrities преди 6 години

Ето за това, Майкъл Фасбендър и Алисия Викандер вдигнаха тайна сватба сякаш от нищото.

Според клюките актьорската двойка си е казала заветното "Да" на интимна церемония в Ибиса. На щастливото събитие са присъствали най-близките на младоженците, а всичко е било пазено в тайна до последния момент.

40-годишният Майкъл и 29-годишната Алисия вече с гордост носят сватбените си халки, въпреки че категорично отказват да обявят официално, че са съпруг и съпруга.

В момента влюбените гълъбчета все още са на идиличния остров, където прекарват времето с приятели и очевидно не са планували да заминат за друга дестинация за меден месец.

Фасбендър и носителката на "Оскар" Викандер са двойка вече повече от три години. Актьорите обаче са тотално против да говорят за отношенията си пред медии и пазят връзката си далеч от публичното пространство.



More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.