Следва

Фиби Файло напуска Céline?

"Resonances de Cartier" Jewelry Collection Launch. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

По десетобалната...

All fashion преди 6 години

Както миналата, така и тази седмица насочваме вниманието си към едно от най-изисканите и шикозни събития, за да обсъдим надълго и широко кой какво и как облече за червения килим.

Избрахме да поставим под лупа модните избори на гостите на "островното" представяне на новата колекция на Cartier - “Resonances de Cartier” Jewelry Collection. Както организаторите, така и гостите бяха положили неимоверни усилия да изглеждат поне толкова бляскаво колкото и самите бижута. Едвам пристигнали на брега на Гавърнърс Айлънд, гостите вече получаваха чаша Cartier шампанско в ръка.

Интересно е да проследим дали гостите са пренебрегнали избора на дрехи в полза на това да изпъкнат бижутата или пък напротив.


Модните избори на "заподозрените" коментират Габи, Цвети и Петя:


Каролин Мърфи в Proenza Schouler

Габриела 8/10

Много харесвам Кароин Мърфи, а тази й визия страшно ми допада. Семпла на пръв поглед, но достатъчна интересна с правилните детайли, чудесен избор като цяло.

Цветина 6/10

Изтънчен дизайн върху изтънчена дама! Чудесна комбинация, въпреки че имам лек вътрешен спор с тези изрязани детайли, на които май слава богу почти им мина модата.

Петя 5/10

Черното може да стои добре на всички - факт. Но най-добре стои на приятен слънчев загар и перфектно стегнато женско тяло - досущ като това на Каролин. За самия модел на роклята и това дали е най-добрият избор за модела, може доста да се поспори. Аксесоарите са внимателно подбрани в ползва на бижутата.


Кери Мълиган в Christian Dior Haute Couture


Габриела 5/10

Актрисата има свой собствен стил, но на мен никак не ми допадат тези уж деликатни готик препратки, които просто я карат да изглежда страшно демоде.

Цветина 10/10

Чудесна, прекрасна, божествена! Точно в окото на тенденциите с това кадифе и тези полуголи рамене. Изключително женствена кройка, която е толкова, толкова типична за Dior. Може би единствено statement бижуто ми идва в повече, но не е фатална стилистична грешка.

Петя 7/10

Кадифената рокля на актрисата носи усещането за някоя приказка на Андерсен, облечена в Dior Haute Couture. Не е особено ясно доколко това помага на визията на Мълиган - на самото излъчване на Кери би прилягало нещо далеч по-изчистено като силует.


Шантел Уотърс

Габриела 6/10

Опитала се е да влезе в типичния образ на съблазнителката, но резултатът не е съвсем задоволителен. Прическата нямаше как да е по-демоде, а на останалите елементи просто нещо им липсва.

Цветина 2/10

Хм... Семпла и сравнително безинтересна. Цветът е в тенденциите, но пък някак ми се щеше да има повече дързост в този тоалет, иначе е нещо, което виждаме всекидневно.

Петя 4/10

Отново монохромен избор - не особено впечатляващо, но пък сигурно. При Шантел обаче наблюдаваме странен избор на червен нюанс, който е доста агресивен за такъв тип изискано събитие. Типичен пример за това, че изчистеното невинаги е елегантно!


Даян Крюгер

Габриела 9/10

Ами Даян винаги изглежда впечатляващо и тази й визия не е изключение.

Цветина 8/10

Отново червено, но определено поднесено с доста по-голям замах. Наметало, wrap детайл и чудесен едва забележим колан на талията - великолепно изпълнение на тази рокля!

Петя 10/10

Вечно стилната Даян не изневери на изтънчения си вкус и във вечерта на събитието. Изчистен силует, но с достатъчно впечатляващи елементи в горната част, перфектно подбрани аксесоари и подходяща прическа. 10/10!


Джесика Харт

Габриела 7/10

Като цяло изборът не е лош, но свободно пуснатите коси никак не се вписват. Изглежда сякаш набързо и в движение е сложила роклята, какъвто вероятно е бил и случаят, но пък не е редно това да е видимо в крайния резултат.

Цветина 3/10

Нищо интересно! Металическа рокля, изрязан полупрозрачен детайл в цепка, скромни аксесоари. Общо взето - не се прави така, освен, ако визията не е избирана в последния момент.

Петя 4/10

На пръв поглед аутфита на модела изглежда много добре, но загледаме ли се по-внимателно, забелязваме нещо доста притеснително. Дали има нещо общо със странното мрежесто деколте или пък нескопосаната кройка на роклята? Ако не друго, то поне бижутата на всички гости са идеални.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.