Следва

PFW: Най-доброто от обувките

Един ден в streetstyle детайли. От Русия с... ЛЮБОВ!

Почти края на седмицата. Около обяд. Очите ни маркираха руса, красива с видимо отношение към модата млада дама!

Street Style преди 6 години

Обективът ни, от своя страна без грам срам се доближи до нея и я заговори.
Казва се Елена, бивша московчанка и от 5 години софиянка. За себе си казва, че е филолог (проклет) и млада майка. С прическа на каре и обувки, за които признаваме си...убиваме! 

Повече за тях, визията и аксесоарите към нея - в редовете по-долу>>>



V.S.: Модерното в главата ми е?
Елена:
Няма нищо модерно в главата ми, аз съм ретро човек.

V.S.: Със стила си на обличане изразяваш?
E.:
Удобство. Начин на живот... забързан начин на живот.





V.S.: Обувките! От къде са!?! 
Е:
 Högl, австрийски бранд, и точно потвърждават идеята ми за удобство и комфорт. Те са удобни, всекидневни, с готин неопределен цвят. Златният детайл отпраща съпруга ми към епохата на Луи 14. (смее се)





V.S.: Виждаме, че имаш отношение към детайла и аксесоарите. Кажи ни една фешън придобивка, която има сантиментална стойност за теб?
E.:
Определено имам отношение към детайла и аксесоарите са важна част от усещането ми за себе си. Мога да кажа, че всеки аксесоар, в момента  на мен има сантиментална стойност, защото е подарен от съпруга ми... по случайност (смее се). Часовникът - за да съм винаги точна. Чаровният комплект на Frey Wille - между другото най-новата ми придобивка е от невероятно красива колекция , казва се Monnet. Тук акцентът е върху цветовете, с които е творил артистът в Живерни, място където е канил свои приятели/колеги импресионисти.



V.S.: Искаме този елек. Намираме го...?
E.:
Massimo Dutti.

V.S.: А роклята?
Е.:
Ооо, това е придобивката ми от COS. Много харесвам изчистените линии на марката и това ме кара да я търся навсякъде по света.



V.S.: Любимата ми фешън находка е?
E.:
Бих казала цял бански от тази непроизносима френска марка Vilebrequin. Цял розов бански. Чувствам се 15-годишна с него и леко Лолита. Нежно розов. Страхотен е.





V.S.: Чантата?
Е.:
Това бих казала, че е находка също! От ASOS, стува само (5 стотинки), но с "прикачен" детайл като този шал Frey Wille, настроението й става съвсем друго! Чудесна за размер А4! 

More Street Style