Следва

Какво да си вземеш на плажа

Pete Tong открива Summertime Dance Explosion Solar 09

Заради многобройните си успехи той отдавна се е превърнал в емблема на клубния саунд от висока класа и британската електронна музика

Culture преди 14 години

На 25 юли супер звездата Pete Tong ще открие официално сезона на летните мега партита в Слънчев бряг Summertime Dance Explosion Solar 09 на Cacao Beach. Един от най-влиятелните DJ-и в света през последните десетилетия отново ще взриви българските фенове с наелектризиращите си сетове в най-добрия български клуб по Черноморието.

Невероятният усет за хитовото звучене на Pete Tong го е превърнал в любимец на хиляди почитатели на всички континенти. От десетилетия той е един от най-разпознаваемите DJ-и и e сред законодателите на световната клубна сцена - кариерата си започва с първите предавания по радио Invicta още през 1970 г. Pete Tong е признат от истинските ценители на клубната музика за легендарните си предавания по "BBC Radio 1" като "Essential Mix" и "Essential Selection", заради продукцията на собствения си лейбъл - "FFRR Records", а и с прочутите си сетове на международни фестивали и взривяващите партита в клуб Pacha в Ибиса, където е резидент дълги години. Заради многобройните си успехи той отдавна се е превърнал в емблема на клубния саунд от висока класа и британската електронна музика.


Pete Tong
пристига в Слънчев бряг по покана на организаторите на Summertime Dance Explosion Solar 09 и радио Нова, за да постави силно начало на клубния сезон в атрактивния летен курорт. Многобройните фенове на електронната музика ще бъдат изкушени от мега партитата Summertime Dance Explosion Solar 09 всеки weekend от 25-ти юли до 10 август. Другите големи имена от световната клубна сцена, които ще посетят България, за да станат част от парти маратона са Tiesto, Robbie Rivera, Victor Calderone, DJ Mark Knight и Martijn Ten Velden.



Билети за всички партита на Summertime Dance Explosion Solar 09 могат да бъдат закупени в мрежите на Еventim и Ticketstream, като и на Белия бар в Ялта.


 

More Culture