Следва

BIOXET – лесно и дълготрайно!

Светът полудя! Край с целулита! Дали?!

Поредната безсмислена приумица срещу целулита. Може да е поредната, но досега всичко показва, че този път...

Body преди 14 години

Поредната безсмислена приумица срещу целулита. Може да е поредната, но досега всичко показва, че този път наистина работи.

Освен това цяла Великобритания е буквално „полудяла” по Scala Bio-Fir Anti-Cellulite бельото.

„Не ми се дават отново 200-300 лв. за поредната глупост!” – цената обаче е далеч по-ниска – срещу 25 паунда се очаква „гащите” буквално да изгорят целулита.

Всичко се свежда до най-обикновена химия – платът съдържа кристали, които се загряват, когато влязат в контакт с кожата.

Това засилва циркулацията, което пък кара тлъстините да се превърнат в течност, която да бъде изхвърлена от тялото с помощта на червата.

Дори и Daily Mail потвърди, че всеки четири от общо пет жени, които са носили бельото в продължение на един месец са изгубили сантиметри от корема, бедрата и ханша. Това, разбира се, няма как да стане ако решите да го комбинирате с бургери или с мазни банички.



За съжаление вълшебното бельо се разпродаде за секунди и повече от 4000 хиляди жени се записаха в листа на чакащите в сайта на компанията производител John Lewis. Добрата новина е , че днес пристига втората партида, така че ви съветваме да побързате.

Заключението обаче е, че каквито и гащи, колани и панталони да носите, ако не регулирате храненето си и не смените сутрешния трамвай с 15 минути ходене, трудно ще видите разлика. Но ако работата е спешна, защо пък не! 
 

More Body