Следва

Крадем визии: Мастиленият GLAM на Тейлър Суфит

Петък е най-хубав BLACK!

As black as our shopaholic souls!

Shopping преди 6 години

Официално е! Fashion Days ще изпълни големите ни мечти, без с това тотално да изпразни фешън портфейлите ни следващия петък, когато е Black Friday! Само няколко модни придобивки НИКОГА не са достатъчни, затова именно това е денят, в който положението се очартава като разточително. Ако не можеш да спреш до 1-2-3 клика, отвеждащи мечтаните ти красиви нови украшения в гардероба, просто заплюй ден, в който от това няма да боли финансово. 

Напротив!  Най-очакваното шопинг събитие за годината стартира във Fashion Days вечерта на 23-ти ноември и ще продължи през целия уикенд.

Върлите шопинг маниачки ще имаме възможност да обновим гигантическите си дрешници първо чрез мобилното приложение на Fashion Days, а след това и на сайта, където във въпросните сакрални часове ни чака фантастично разнообразие от облекло, обувки, аксесоари и продукти за дома.

„Тази година Black Friday ще бъде най-голямото шопинг събитие, което Fashion Days е организирал до момента. Подготвили сме достатъчно наличности и голямо разнообразие от стокови групи – такова, че да задоволи потребителите ни, търсейки желаните продукти в мобилното ни приложение или на сайта www.fashiondays.bg“ каза Робърт Берза, изпълнителен директор на Fashion Days, на специална пресконференция по повод кампанията в Букурещ, на която имахме приятния ангажимент да присъстваме.

Реализираните поръчки по време на миналогодишния Black Friday във Fashion Days България са били на стойност 995 000 евро, като са закупени над 36 000 продукта. Това е с 60% повече, спрямо кампанията през 2015 г. Очакванията за предстоящия Black Friday е стойността на поръчките в България да се увеличи почти двойно спрямо 2016 г. – с 90%.

„За Fashion Days вечерта на Black Friday е ключов момент, когато поръчките надвишават стандартните нива. Забелязваме тренд към повишаване на използването на мобилното приложение – към момента 41% от поръчките в България в магазина се правят през него, в Румъния са 51% а в Унгария – 38%. Отчитайки тази тенденция, решихме стартът на Black Friday за мобилното приложение да бъде дори по-рано“, казва още Робърт Берза.

Кампанията ще започне няколко часа преди полунощ в четвъртък. Потребителите, инсталирали и регистрирали се в приложението, ще получат нотификация на телефоните си за старта на кампанията. Малко по-късно тези, които са се абонирали за онлайн бюлетина на Fashion Days ще получат известие за старта на кампанията и на сайта.

Освен удобството при онлайн пазаруването, а именно да се пазарува спокойно и в най-удобния момент и място за клиента, без суматохата по магазините, този Black Friday то ще е още по-лесно и удобно на Fashion Days. Онлайн магазинът наскоро въведе достъп до още повече персонализирани решения, които ще осигурят отличното преживяване на клиентите: гъвкави възможности за доставка чрез куриер или до над 500 офиса на куриер, безплатно връщане, безплатна доставка за покупки над 65 лв., и проверка на пратката при получаване. От компанията съветват своите клиенти предварително да добавят желаните покупки в списъка с „Любими продукти“, за да бъдат максимално бързи в избора си, когато стартира кампанията.

Запретнете ръкави и започвайте с wish list-a още от сега, защото предложеният за Black Friday на Fashion Days са повече от примамливи!!!


 


Fashion Days е онлайн модна дестинация, предлагаща впечатляващо разнообразие от дрехи, обувки и аксесоари за жени, мъже и деца. В портфолиото на компанията се включват международни марки като Guess, Le Coq Sportif, Desigual, Zee Lane, Diesel, Nike, Esprit, Love Moschino, Next, Napapijri, Sport Max, Max&Co, Ted Baker и много други. Fashion Days e водеща шопинг дестинация благодарение на широката си гама от продукти и услуги с добавена стойност.

More Shopping