Следва

Editor's choice: Домашният FASHION мол на Диана

Fashion battle: Swan lake

It was perfect, I was perfect...
 

All fashion преди 6 години

...каза омагьосаната в лебед Одета, секунда преди смъртта си. В комбо с магията на театъра, стартираме днешния ден с доза драматичност и вечната класика на Чайковски.

Хвърлихме поглед през златните бинокъли, докато удобно и кокетно се настаняваме на балкона в залата. Великолепните комплименти about разкошните ни прически, мигновенно пренасочват вниманието от току-що започналия фешън двубой между двамата ни стилисти.

Интрига.

Обладани от дъщерята на злия магьосник Ротбарт - Одилия, модната провокация дълбоко прониква в естетическия усет на съперниците. Пера и вътрешна дилема, черно-бяло, любов-смърт или пастелено шарен нюанс.

Давид 

Празниците наближават, а някак си по навик в главите ни се върти великолепната музика на Пьотър Чайковски. Приказка за нежната героиня Одет, магията на фон Ротбарт и изамата на Одилия. Да, говорим за шедьовъра "Лебедово езеро". Наблюдавайки балетната фрагилност и играта на емоции, изразена чрез тонове в Allegro Moderatо, създаваме аутфит отразяващ драматичноста на самото либрето. Главното действие, провеждащо се чрез танц на текстури и материи, символично имитира историческия класик. Сюжет изграден от сатениран, копринен топ с деликатна разработка от финни пера на Prada. Като второ действие продължава емблематична, в духа на самата тема, Gucci пола. Действието в аутфита продължава с допълнение на обемно кашмирено палто и аксесоари със силна финална роля в целия женствен, елегантен и силно драматилен look.

Топ Prada 1 848 лв.
Пола Gucci 2 330 лв.
Чанта Givenchy 4 130 лв.
Брогз Victoria Beckham 1 415 лв.

 

Филип 

Акварел, вода, тънкописец и омраза. Унищожете врага си с неговото най-силно оръжие. Нарочно се впуснах в една креативна авантюра с въпрос: Как да разчупя епичната визуална парадигма за Черния лебед чрез моден стайлинг?

Базисно, избирам най-познатата костюмографска визия на Одилия, към която добавям ултра модерните розови токчета с пера на Прада. Равносметката е: изключително нежен аутфит в готик-емо стил.

Обувките Прада намираме тук>>> 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.