Следва

WIN IT! My happy pill от Ботаник!

"Мики Маус" с два коледни концерта за малки и големи

Малка "Зимна приказка" 

All About Life преди 5 години

Трескава подготовка за предстоящите коледни празници тече в музикалната работилница на детската вокална група "Мики Маус". Не един, а цели два празнични концерта са подготвили момичетата и момчетата от формацията тази година.
На малката и голяма "Зимна приказка" са поканени всички майки, татковци и техните послушни и не толкова послушни деца. Мястото е Sofia Live Club, а в първата част, с начало 11 ч., участници ще бъдат най-малките "микимауси". Голямата "Зимна приказка" започва в 15:00. Там на ход са порасналите и тийни членове на групата.
Любими родни коледни песни ще представят децата на възраст от 4 до 8 години. Сред изненадите ще бъде и новият коледен кавър, който "Мики Маус" представиха само преди броени дни. Празничният подарък от малките музиканти тази година е тяхната версия на една от най-обичаните родни песни, посветени на Коледа, "Дядо Коледа не спал". Концертът им започва в 11 часа.

Линк към песента: https://youtu.be/3XHBtRLYm0Q

Като истински бъдещи звезди големите "микимауси" на възраст от 8 до 18 години пък са подготвили много изненади за гостите си във втората част на "Зимната приказка". Музика на живо от бенда на предаването "Нощни птици" (БНТ) и специалното участие на двама от финалистите в последния сезон на "Гласът на България" - Явор Велчев-Яви и Яна Чакалска са само част от "музикалните гирлянди" в концерта.
По време на голямата "Зимна приказка" от 15 часа за първи път на живо ще бъде представена и тазгодишната авторска коледна песен на "Мики Маус" с участието на Яна Чакалска - "Пак е Коледа". Премиерата ѝ предстои тази вечер в 20.30 ч. в канала на вокалната група в YouTube. Водещ на концерта ще бъде Драго Симеонов.
Sofia Live Club, 23 декемвриМалка "Зимна приказка" - начало в 11 ч.Голяма "Зимна приказка" - начало в 15 ч.Цената на билет за възрастен е 10 лв., а за деца над 3 години - 5 лв.

За Вокална група Мики Маус:

Вокална група Мики Маус е създадена през 2012 година от певицата Вяра Панталеева, позната като една от финалистките на първото музикално риалити в България "Star Academy", което се излъчваше по Нова ТВ през 2005 г. За 5-те години от своето съществуване Вокална група Мики Маус успя да се наложи като една от най-успешните детски групи у нас и осъществи проекти с някои от най-популярните български изпълнители, сред които Васил Петров, Орлин Павлов, Веси Бонева, Йоанна Драгнева и Росица Кирилова.

More All About Life

Написаните желания се сбъдвали. Вижте как да изпратите писмото си до Дядо Коледа

All About Life преди 3 часа

Една от най-обичаните традиции по коледните празници е свързана с писането на писмо до Дядо Коледа. Деца от всички възрасти нетърпеливо описват мечтаните подаръци, а възрастните с носталгия се връщат към топлите и радостни спомени, когато с вълнение и старание са изброявали желанията си за това какво искат да открият под елхата

С Халите се случва чудо: двете възстановени фасади и още от процеса по реставрация

All About Life преди 2 дни

Днес имахме огромното удоволствие да надникнем в процеса по възстановяване на Централните софийски хали. Екипът на Kaufland България показа какво е свършено дотук. Гледката и усещането са вдъхновяващи.