Следва

Еманюел&Бриджит, Лео& Антонела, Марина&Улай и още 34 любовни истории, за да ни върви на ЛЮБОВ

50-те най-добри цитата тази година или Шепотът на красиви умове

Любопитството не съществува случайно!

Celebrities преди 6 години

Мисли на великия Айнщайн! И точно, защото сме готини, любознателни и позитивни, обичаме да говорим с всички хора и да изслушваме техните истории, които да споделим с вас, приятели, затова ще продължаваме да го правим! Да задаваме въпроси!

Въпроси, чиито отговори да ни отведат през нови и непознати пътеки и прегради до нови и прекрасни места и хора. Въпроси, които да провокират, да информират, да те карат да се замислиш, разплачеш или усмихнеш. Въпроси, на които понякога не получаваме отговори.

Ако не можем ние да зададем въпросите, с удоволствие ще споделим с вас онази история, която ни е трогнала и за която сме убедени, че ще разтърси душите ни, ще промени мисленето ни, ще ни направи нови и по-добри същества.

Затова екипът на ViewSofia се спря (МНОГО ТРУДНО САМО) на 50 от цитатите на многобройните ни гости през отиващата си вече 2017-а година, които извади от контекста на споделените с вас срещи, за да ви ги припомни! Enjoy`em!  В галерията горе до всеки>>>
 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.