Следва

С нова реконструкция Билла отваря врати

10 000 посрещнаха изгрева с Tiesto

на 8 август е ред на хаус легендата Victor Calderone

Culture преди 14 години

10 000 души посрещнаха изгрева под звуците на световния № 1 диджей Tiesto. Омагьосани от неповторимия му стил, невероятното мултимедийно и невижданото досега лазерно шоу, посетителите на Cacao Beach не спряха да танцуват по време на 4-часовия сет на холандеца. За специалните ефекти организаторите наеха лазери, екрани и озвучаване от чужбина, за да отговорят на високите технически изискванията на звездата.

Следващото мега парти от поредицата Summertime Dance Explosion Solar 09 ще е на 8 август. Тогава Cacao Beach ще посрещне ежегодния прилив на вдъхновение в лицето на нюйоркската хаус легенда Victor Calderone и превърналото се вече в традиция негово лятно мега парти на Слънчев бряг. Като продуцент и диджей, се различава от съвременниците си с непрестанния си стремеж да надхвърли границите на жанра, в който твори и така не спира да вдъхновява многобройните си фенове. Превръща се в звезда на денс сцената с невероятните хитове като ‘Give It Up’, ‘Beat Me Harder’ и ‘Resonate’. Известен и като любимец на Мадона, Calderone работи за ремиксите на някои от най-популярните й песни. Има съвместни проекти с Beyonce, Depeche Mode, Garbage, Sheryl Crow, Sarah Brightman, Goldfrapp... Най-отличаваща обаче е съвместната му работа със Стинг над парчето ‘Desert Rose’, чийто ремикс прекарва цели 80 седмици в денс класацията на Billboard, 9 от които на първото място.

На 8 август всенародният любимец Victor Calderone ще омагьоса за пореден път българските си фенове с типично в негов стил секси и вдъхновено изпълнение, със сетове, които съчетават старото с новото и се простират от трайбъл звученето до минимал техно.



Билети за всички партита на Summertime Dance Explosion Solar 09 могат да бъдат закупени в мрежите на Еventim и Ticketstream, както и на Белия бар в Ялта.


 

More Culture