Следва

"Булката" на Ralph & Russo наета за да прилича на Меган Маркъл

Spring 2018 Couture: Ralph & Russo

Любимците на Меган Маркъл...

Runway преди 6 години

Базираните в Лондон Ralph and Russo се радват на по-голямо публично внимание сега повече от всякога заради годежната сесия на Меган Маркъл с принц Хари, на която актрисата се появи именно с дизайн на къщата.

За Пролет 2018, креативната половинка на дуото, Тамара Ралф се обръща към Изтока за инспирация, което в дизайните се превежда като изкусително женствени силуети с много богата декорация, на места дори прекалено богата и тежка. Кристали, щраусови пера, фини верижки, перли и бродерии върху коприна успяват да намерят своето място като орнаменти по отрупаните рокли, което прави присъствието на Изтока неоспоримо.

За разлика от декорациите, силуетите сами по себе си не са прекалени, а напротив силни, но женствени, както и още изключително комплиментиращи женското тяло, похват, добре познат ни от работата на Ralph and Russo. А палитрата, освен с редовните появи на бяло, черно, розово и телесно, може да се похвалии с цели пет от тенденциозно ориентираните за сезона цветове - червено, жълто, зелено, розово и лилаво.

Цялата колекция на R&R в галерията горе>>>


More Runway

Dior Haute Couture AW25: ако гръцките богини спортуваха

Runway преди 1 седмица

Мария Грация Кюри ли е най-модерният дизайнер днес? Този въпрос си зададохме, виждайки новата колекция висша мода на италианската дизайнерка за френската модна къща. Мария Грация просто изостави традицията на корсажите и представи иновативен Sporty Couture.

Alexis Mabille и Stephane Rolland Haute Couture 2025 - Ода за мечтата за Париж

Runway преди 2 седмици

Двамата френски дизайнери създадоха и показаха колакциите си съвместно на Седмицата на висшата мода в Париж. За фантастичните силуети аплодисментите се оказаха нестихващи, а причината е разказаната история, или по-скоро мит, за Париж, който никога не спи.