Spring 2018 Couture: Jean Paul Gaultier

Spring 2018 Couture: Jean Paul Gaultier

Инспирирано от творчеството на Пиер Карден...

Винаги сме били и ще бъдем ценители на всичките couture и ready to wear колекции на най- великите дизайнери. 2018-та стартира както с иновативни, така и с вече прекалено повтарящи се и досадни подходи в  дизайните от световните създатели на мода. Мaison Мargiela разби котешката пътечка с иновация и футуризъм, докато Zuhair Murad отново не избяга от т. нар. си авторски стил.

За разлика от миналогодишните колекции на Готие, този път френският дизайнер се спира  на функционалната линия. Заедно с креативния си асистент Nicolas Ghesquière, чрез интересна геометрична игра в кройките, проектират обещаващи, напълно в тазгодишните тенденции, силуети.

Монохромната гама е преобладаваща в началото на колекцията
или по-точно до средата на ревюто, след което подиумът се освежава от дизайни в ярки цветове. Интересни форми на очила, чанти, шапки и други аксесоари са главните виновници линията да изглежда и подсеща за стила, вдъхновен от "цирка, авторски интерпретиран в модните ревюта на Жан Пол Готие.

Усеща се нотката на субкултурата - Облечени за успех!, във всички силуети, които предлагаме да погледнете в галерията горе>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia