Следва

Анджелина VS. Бриджит: Коя е по-стилна?

Любовен Зодиак: БЛИЗНАЦИ

Уникалната характеристика на зодиакалните знаци…в любовта!

Astro преди 6 години

БЛИЗНАЦИ (22.05 – 21.06)

Как обичат:

Близнаците имат огромно въображение и жажда за нови усещания. Това е и причината да имат много разнообразен сексуален живот, особено като по-млади, когато се опитват да опитат от всичко, което смятат, че им харесва.

Те са обаятелни, но много потайни. Никога не може да се знае със сигурност какво си мислят и целят. Това може да се случи само, ако Близнакът се влюби истински, което се случва твърде рядко. Тогава той е склонен да се привърже и да се разкрие, но отново в много моменти ще му бъде трудно да изразява това, което чувства. В трудни моменти предпочита да остава сам, което може да ви накара да си помислите, че няма нужда от чуждото мнение и подкрепа. Това не е така. Просто Близнаците са горди, но и много емоционални, а някои неща предпочитат да изживяват, без да ги обсъждат допълнително и без да казват нещо конкретно по въпроса.

Ако Близнакът не е влюбен, той лесно може да влиза във всякакви образи, които могат да ви създадат определена представа за него. В момента, в който той получи онова, което иска, той ще си отиде, а вие може и да не разберете какво всъщност се е случило.
Трябва да знаете, че те са зодия, която има нужда от остри усещания. В една връзка, колкото и силна да е тя, ако няма тръпки, вълнения и приключения, Близнакът ще се отегчи бързо и любовта ви ще загине. Затова обаче, ако имате партньор, роден под знака на Близнаците, то се пригответе за много екстремни и интензивни усещания, каквито не сте имали с никой друг. Елементите на изненадата, на това нищо да не е планирано, ще ви държат на ръба. Това са невероятни изживявания, които не могат да ви бъдат дадени от всекиго.

Близнаците могат да бъдат и много романтични, но, както изглежда, само когато са истински влюбени. Не усещат всеки като човек, на когото трябва да подаряват най-голямото си внимание. Разбира се, те ще се държат добре и уважително, но никога няма да ви се отдадат напълно, ако не ви обичат истински. Близнаците са способни да ви донесат огромна радост и удоволствие, а в същото време самите те да останат студени в чувствата си към вас. Ако те открият нещо у вас, което да ги заинтригува, те ще отделят това свое време да бъдат с вас, но никой не може да гарантира, че то ще бъде дълго. Затова „невлюбеният“ Близнак е напълно нестабилен и ненадежден.

Как да ги обичаме

Що се отнася до Близнаците, трябва да имаме предвид, че те са идеалисти. Това до някаква степен е хубаво, тъй като те ще направят и невъзможното, за да се чувстват необикновено и магически, както и вие покрай тях. От друга страна обаче, по този начин Близнакът може да наложи идеалистичната си представа върху вас. Трябва да му бъде напомняно, че вие сте личност, която не може просто да бъде въвлечена в определен сюжет по негов образец.
Близнаците харесват ярките личности. Те ще уважават у вас способността ви да заставате зад думите си, но ще бъдат ориентирани и в детайлите – дали наистина говорите това, което мислите, дали действията ви отговарят на тези думи…

Близнаците са надарени природно с огромно чувство за хумор. Това е много важен аспект във връзката ви с човек, роден под знака на Близнаците. Разбира се, чувството за хумор не е нещо, което всеки притежава. Затова трябва да знаете, че ако не сте такъв тип човек, то е възможно много често да се чувствате неудобно покрай Близнаците. Те ще правят глуповати, забавни неща, само за да разнообразят обстановката. Но в някакъв момент, ако самите вие не можете да се забавлявате и отпуснете, Близнакът трудно ще бъде склонен да остане с вас.

Близнаците са и много любопитни. Те постоянно се питат дали нещо по-добро не се крие точно зад ъгъла. Това важи във всяко едно отношение, не само в личния им живот. В работата си те ще се стремят към повече, както във всяко свое действие: те просто никога няма да се хвърлят на първото нещо. Това означава, че те обичат да имат възможности, да имат избор. Разбира се, ако вие сте важни за тях, те няма да се ослушват за някой по-добър от вас, но определено Близнакът ще се надява с вас да има възможности, да може да бъдете свободни в действията си и да избирате, а не да се ограничавате един друг.

Приковете вниманието на Близнаците към вас! Покажете им най-красивите неща, които си мислите, които планирате. Това истински ще ги радва. Близнаците, както се спомена, са романтични, а това, че и вие внасяте „малко магия“ в отношенията ви, може само да разпали връзката още повече. Ако им покажете, че приказките могат да станат реалност, че прекрасните неща, които можем да си помислим, могат да бъдат действителни за вас, то Близнакът ще ви разтърси до най-дълбоките части на душите ви, давайки всичко за вас.

Как се разделят с партньора си

Странно, но факт: Близнаците са най-деликатният знак на Зодиака. Те са раними, защото, когато се разкриват пред вас, те ви имат пълно доверие, а във вашите ръце е цялата сила, за да ги „счупите“ на малки парченца. За тях предателствата са с двойно по-голяма сила, защото те не се сближават с всекиго, не разкриват на кого да е най-съкровените си мисли и пориви. Затова за тях има повече непростими неща. Ако сте направили нещо, което би наранило силно един Близнак, то той директно ще прекрати отношенията ви, независимо колко трудно би му било да го направи. Той не може да живее с мисълта, че сте го предали. Има два начина да сложи край на тези отношения. Тъй като Близнаците са емоционални, то те се палят като кибритени клечки. Затова е възможна разруха: Близнакът ще хвърля и чупи, може да се крещи, за да изкара отвън всичките си емоции. Вторият вариант е изобщо да не покаже това пред вас, а просто да се оттегли от връзката ви. Той няма да иска и да чуе обясненията ви, а гордостта му няма да му позволи да изрази каквото и да е повече от непроницаем поглед пред вас.

Както стана ясно, Близнаците са свободолюбиви и волни. Затова, ако по някакъв начин отношенията ви са били задушаващи за тях, то Близнаците няма да могат да издържат дълго с този товар „върху крилете си“. В това отношение те ще бъдат кратки, ясни и категорични с вас. Ще ви кажат право в очите какво не е наред и защо не биха могли да останат повече с вас.

More Astro