Следва

Ross'n Lorina in jazz

Новият комедиен игрален сериал “Домът на Рейвън“ започва в събота, 10 февруари, по Дисни Ченъл

Дисни Ченъл обявява премиерата за България на нов комедиен игрален сериал на 10 февруари от 10:30 часа. Сериалът проследява историята на Рейвън след края на поредицата That's So Raven - комедия, която получи много награди и продължава да докосва деца, тийнейджъри и семейства по целия свят.

Movies & TV преди 6 години

“Домът на Рейвън“ показва веселбата и приключенията на дългогодишните най-добри приятелки Рейвън и Челси - и двете вече разведени с деца. Рейвън има близнаци - Букър и Ния, а Челси син - Леви. Живеят в оживен и пъстър дом. В него често идва и най-добрата приятелка и съседка на близнаците - Тес. Рейвън не е споделила с децата си, че все още може да вижда в бъдещето. В същото време синът й Букър също е открил, че притежава способността да вижда в бъдещето, но го крие от майка си.

“Домът на Рейвън“ е развит от опитните писатели и продуценти Скот Томас и Джед Елинов - познати от сериала на Дисни „Най-добри приятели завинаги“. Идеята за него пък е на авторите на That's So Raven - Майкъл Пориес и Сюзън Шърман.

Първата оригинална продукция на Дисни That's So Raven разказа историята на Рейвън Бакстър, тийнейджърка, чиято способност да вижда в бъдещето често я вкарва в неприятности. Сериалът грабна аудиторията заради историите, които показват важната роля на родителите в живота на децата им и лекия и комедиен начин на поднасяне. Поредицата стана хит още с премиерата на първия си епизод през януари 2003 г. И отбеляза най-високите рейтинги за Дисни за времето си сред децата на възраст от 6 до 11 години. Сериалът даде тласък на кабелната индустрия и имаше отзвук в продължение на години.


Дисни Ченъл България

Дисни Ченъл е 24-часов канал, посветен на деца между 6-14 години и техните семейства, представяйки микс от популярни сериали като Аз съм Луна, Групата на Алекс и Най-добри приятели завинаги, както и анимирани серии като Елена от Авалор, Любимката на звездите и Mickey Shorts, включително и филми на Дисни Ченъл като Детегледачки в акция и Наследниците. Дисни Ченъл България е и дом на продукции на Лукас Филм (Междузвездни войни: Бунтовниците, Междузвездни войни: Freemakers Adventure) и Марвел супергероите.

Съдържанието на Дисни Ченъл подкрепя ценностите, които подпомага децата да посрещат предизвикателствата на живота, окуражава ги да вярват в себе си, да сбъдват мечтите си и да прекарват време със семейство и приятели.

More Movies & TV