Директно от PR-а: Благотворителен спектакъл под патронажа на Деси Радева

Директно от PR-а: Благотворителен спектакъл под патронажа на Деси Радева

Средствата ще бъдат дарени за образование на сираци...

В рубриката ни "Директно от ПР-а" публикуваме текстовете на колегите от различни ПР-агенции без никаква намеса или корекция. Важно е това да се има предвид, тъй като в случаите, обединени от тази рубрика, редакцията не влага никакво лично мнение, позиция или гледна точка>>>

"Ежегодното благотворително шоу на топ коафьора Любен Николов тази година ще се проведе под патронажа на първата дама – г -жа Десислава Радева. Той е неин личен фризьор, а идеята се е родила спонтанно при едно от посещенията на г-жа Радева в салона му.

За шоуто през 2018 г. Любен Николов е поканил да вземе участие и неговия колега и приятел – Ивайло Колев, наричан „топфризьорът на звездите“.

Средствата, събрани по време на зрелищния спектакъл, ще бъдат дарени за продължаване на средното образование на сираци от домовете в Казанлък и Кюстендил. Фондация „Сийдър“, която също е спомоществовател, успешно е трансформирала тези учреждения в съвременни Центрове за семейна грижа като идеята е подкрепата за децата да продължи и след като ангажиментът на държавата е приключил.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.