Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 12.02 - 18.02

Любовен Зодиак: ВЕЗНИ

Уникалната характеристика на зодиакалните знаци…в любовта!

Astro преди 6 години

ВЕЗНИ (24.09 – 23.10)

Как обичат

Везните усещат себе си като обаятелни и пълноценни само с партньор, който съумява да подхожда с тях с търпение и нежност. Те без проблем завладяват сърцата на хората около себе си с фината си натура, интелект и искреност. Те се радват на вниманието, което получават, заради магнетизма си, но се влюбват изключително трудно.

Везните имат много критичен подход в избирането на партньор. Стремежът им към съвършенство е както най-добрият им приятел, така и най-големият им враг в любовта. Когато нещо противоречи на техните идеали, то те страдат, защото всячески се опитват да внедрят магията в реалността.

Те са изключително любезни, внимателни и загрижени за партньора си. Не могат да бъдат във връзка, ако не са влюбени. Те са много привързани и чувствителни към човека до себе си. Рядко са инициаторите на споровете и кавгите.

Везните ще дават всичко от себе си, ако сте късметлии да бъдете техни възлюбени. Те ще правят невероятни жестове, с които доказват чувствата си към вас. Любовта за тях е едно от най-важните неща в живота им…понякога дори най-важното! Това е най-голямата им сила – когато са влюбени, те са неуморни, вдъхновени, буквално летящи три метра над земята. Но това е и най-голямата им слабост - те са дълбоко раними и трудно се възстановяват, ако сърцето им бъде разбито.

Как да ги обичаме

Много често Везните ще бъдат фрустрирани от множество фактори около тях. Това ще се отнася и до вашите действия. Това е така, тъй като Везните имат „своя книга за света“, в която властват техните закони, които не отговарят на нищо действително. Никой не знае тези правила, но Везните очакват всички да играят по тях. Това често са красиви фантазии, но невинаги осъществими. Ако сте влюбени в човек, роден под знака на Везните, то трябва да бъдете много внимателни с тази черта на характера му. За Везната е болезнено да чуе, че всичко, в което вярва, е илюзия.
Също така, ако не сте от хората, които могат да преследват своите мечти и фантазии в реалността, то Везните не са партньорите за вас. За тях е важно в любовта да могат да преследват и невъзможното, да преодоляват пречки и граници, да се впускат в приключения.

Разбира се, трябва да се търси и балансът. Понякога, когато Везните потънат твърде много в илюзорните си представи, те лесно размиват границата, която не трябва да прекрачват с фантазиите си. Качеството им да мечтаят е невероятно, но Везните трябва да разберат, че доза реализъм също е необходима от време на време. Ако партньорът им може да им помага да правят това, то би било здравословно за представителите на зодията. Така ще ги предпазите от много разочарования и разбити надежди.
Същевременно, за да изживеете истинска любов с Везни, то и вие трябва да сте мечтатели. В противен случай няма да разберете тяхната отнесеност и стремежи, а когато няма подобен вид споделимост между партньорите, то и връзката не би могла да се получи.

Везните се нуждаят от това да чуват, че ги обичате и желаете. Да, действията са по-важни, но това да го чуват с ушите си е романтичен жест, който означава много за тях.
Везните са по-консервативни, поради което едва ли ще бъдат отворени за твърде много експерименти в секса…поне в началото. Ако обаче спечелите човека Везни и той се чувства напълно свободен с вас, то тогава може наистина да го склоните да опитва нови неща. Но не се учудвайте, ако Везната очаква от вас първо да вдигнете сватба, а после да консумирате връзката си…

Как се разделят с партньора си

Търпението при Везните е огромно – като високосната година. Когато те обичат, обичат с цялото си сърце. Не се отказват лесно от връзката си, а се опитват да се борят за нея. Когато обаче има твърде много „дупки по пътя“, Везните започват да клонят ту към едно, ту към друго.

Първоначално те ще се опитат да поправят това. Ще се опитват да променят в партньора си онова, което ги притеснява. Но когато различията са твърде непреодолими, в един момент Везната ще се наклони повече от страната, която казва: „Това трябва да приключи“.
Разбира се, Везните ще страдат дълго след като връзката им се разпадне. Те ще се връщат към спомени, които трудно могат да захвърлят. Ако се стигне до раздяла при Везните, то трябва да знаете, че преди това те са се борили с всички сили за любовта си. Колкото и да са продължавали да ги нараняват, Везните са се питали: „Как да поправя това? Как да променя нещата?“, но дълго време не са взимали окончателното решение просто да се оттеглят. Трябва наистина да се е случило нещо крайно, за да може Везните да се откажат.

Когато са дали всичко от себе си, но въпреки това не се е получило, Везните се чувстват объркани и разбити. Това им създава чувството за безнадеждност – каквото и да правят, не става това, което искат. Периодът на възстановяване при тях е дълъг, а често най-доброто лекарство е нова любов. Ако Везните се влюбят истински отново, те ще видят колко отровни и погрешни са били предишните им отношения, отдавайки се на новите. Но, ако няма нова любов на хоризонта, те трудно ще направят подобна рефлексия дълго време. Когато обаче това се случи, те стават хладни и безразлични към този човек, който им е причинил толкова болка.

More Astro