Следва

Twitter & Dove в подкрепа на "грозните" жени

Beauty Starter: "Винаги smokey eyes", веруюто на един супермодел

Това е най-важната бюти тайна на Джоан Смолс

Celebrity beauty преди 6 години

За пръв път пуерториканката Джоан Смолс излиза на подиума на ревю на Givenchy през 2009 година. Оттогава насам много неща са се променили - момичето отдавна е световноизвестен супермодел, чиито Инстаграм се следва от 2,6 милиона души. Тя е ангел на Victoria's Secret, лице на Estée Lauder и определено в списъка на най-високоплатените модели. Естествено Джоан, като всеки друг изключителен модел, има свои бюти тайни, за които лично разказва пред Vogue.

Идеалният грим
Нищо по-добро не е измислено, според мен, от smoky eyes. Винаги, във всяка ситуация, дори и най-комплицираната, избирам именно такъв грим. Той подхожда на практика на всеки, като вие можете леко да го измените, според собствените си виждания - да го направите много ярък и наситен за вечер или да използвате по-неутралните му варианти за през деня. Същото важи и за червеното червило - достатъчно е да го имате под ръка, и винаги в минута време да сте готови за каквото и да е мероприятие.

Бюти рутината
Всяка сутрин започвам деня си с чаша топла вода с лимон - по-лесно се разсънвам, а и е много полезно за храносмилането. В списъка ми със задължителни ритуали е още свалянето на грима с кокосово масло. То отлично премахва остатъците от грим, храни кожата и подобрява състоянието на миглите и веждите.

Трикчетата
Непрекъснато си правя маски - за всичко. И още една любима хватка - преди да отида на спорт, нанасям на косата си масло и я завързвам на кок. По време на тренировката се потите и температурата на тялото се качва - поради това корените на косата се разширяват леко и така по-лесно "изпиват" полезните съставки.

Любовта към самия теб
Сигурна съм, че любовта към себе си е най-важното нещо. Не сме длъжни да изглеждаме еднакво всички, всъщност обожавам различното в хората. Например, бюти-блогърката @uglyworldwide не се бои да си обръсне веждите и с лекота пристъпва към всякакви експерименти. Това я прави уникална, много ми е интересно да я наблюдавам.

Диетите
Никога не съм била на диета, което на значи, че просто ми е провървяло. Всичко, което изям, после честно "отработвам" в залата. Повярвайте, не е лесно. Но животът без паста не е за мен.Личният стил
Ако трябва да го опиша в три думи, те, преди всичко, ще са: "градски", "женствен" и "tomboy". На пръв поглед може да изглежда, че тези понятия не се съчетават, но в тях е целият ми живот - аз постоянно пътувам, много време съм в самолети и хотели. Така че вечер може да ми видите в шикозна рокля, а след това да тичам към ангажимент с маратонки и по потник. Това, на което не изневерявам, са аксесоарите ми - не си представям живота без тях.

More Celebrity beauty

Лед, вода с лимон и коректор: тайните на перфектната кожа на Ирина Шейк

Celebrity beauty преди 2 месеца

От корицата на майския брой на Vogue Italia супермоделът разказа всичко за своята рутинна грижа за кожата, като се фокусира върху наследеното от поколенията жени в семейството й и върху важността да се грижим и за „вътрешната красота“. Защото истинската красота се крие в това „да се държиш винаги като дама“, както често повтаря майка й.

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 3 месеца

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.