Следва

MFW Есен/Зима 2018: Най-доброто от чантите

PFW Есен/Зима 2018: Ann Demeulemeester

Пиратите на Ann...

Runway преди 6 години

Kогато става дума за дизайните под етикета на Ann Demeulemeester, всички разчитат на разпознаваемата комбинация от романтично, андрогенно, грубо и леко феерично. Колекцията за Есен/Зима 2018-та отново е описана в луксозни тъкани, ефирни материи, кожени акценти и прозрачни панели, припомняйки стила създаден от едноименната основателката на марката.

Дизайнерът Sébastien Meunier, задълбочен в естетиката на пиратите, този сезон представя прозрачни ризи, мини поли и изчистен панталон, допълнени с обемни палта и жилетки. Силуетът е акцентиран с кожени колани, шнурове и множество копчетата, обединяващи широките, свободнопадащи дрехи.

Перфектен завършек е присъствието на кожените ботуши над коляното, деликатният грим и дългите, кожени ръкавици върху напластената пиратска стилистика, варираща между черното и бялото, представена в галерията горе>>>

More Runway

Louis Vuitton Menswear Spring/Summer 2025

Runway преди 10 часа

Може да изглежда като репетиция за Олимпиадата през 2024 г., която е на път да започне във Франция, но това беше мъжкото шоу на Louis Vuitton Le Monde est à Vous (Светът е твой), водено от (изявено) Фарел Уилямс, придружен от симфоничен оркестър и хор, соул певците Tems и DJ Waffles.  

Dior Resort 2025

Runway преди 1 седмица

За новата колекция на Dior Мария Грация Кюри избра за отправна точка Шотландия, главната жена (дизайнерът последователно се ръководи от дневния ред на жените) е кралица Мери, точното място - пътеките и стълбите на градините на замъка Дръмънд, „най-добрите терасирани градини в света“, както признават експертите.