Следва

Награденият с „Еми“ сериал „Силициевата долина“ се завръща с 5-ти сезон на 26 март по HBO и HBO GO

Наемен убиец и актьор в едно – комикът Бил Хейдър е „Бари“ в новият едноименен сериал на HBO

Приключенията на депресирания наемник с мечти започват на 26 март по HBO GO

Movies & TV преди 6 години

Бари е депресиран, посредствен наемен убиец, роден някъде в Средния Запад. Докато изпълнява поръчка в Лос Анджелис, попада случайно в школа по театрално изкуство и е привлечен мигновено от актьорското майсторство. Вдъхновението на студентите заражда в Бари желание да започне нов живот, но криминално му минало няма да го остави да се измъкне толкова лесно. Ще успее ли да балансира между тези два напълно различни свята?

Известният комик Бил Хейдър е главно действащо лице в комедийния сериал „Бари“, който стартира на 26 март, понеделник по HBO GO и HBO. Осемте епизода ще са налични в HBO GO всеки понеделник сутрин, а по HBO ще се излъчват от 21:00 часа. Създатели, изпълнителни продуценти, режисьори и сценаристи на трагикомичната история са Алек Бърк (“Силициевата долина” на HBO) и самият Бил Хейдър (номиниран три пъти в наградите „Еми“ за участието си в сатиричното шоу "На живо в събота вечер"), за който това е режисьорски дебют.

Актьорският състав включва още комикът Стивън Рут (“Бягай!”), който урежда ударите на Бари и е разтревожен за бъдещото си, ако основният му източник на приходи се откаже от престъпния свят; Сара Голдбърг (сериалът “Hindsight”) като отдадена на актьорското майсторство студентка, към която Бари се привързва; Глен Флешлер (“Истински детектив” на HBO), като глава на Чеченската мафия, чийто инстинкти на убиец са, някак си, умерени и изненадващо сантиментални; Антъни Кариган (“Готъм”) като брутален, но винаги любезен гангстер и Хенри Уинклър (сериалът “Arrested Development”) като надут, но мил преподавател по актьорско майсторство, който взима Бари под крилото си.

“Бари“ е оригинална продукция на HBO. Следете най-новото от света на филмите и сериалите в онлайн стрийминг платформата www.hbogo.bg.

More from View Sofia

More Movies & TV